reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2024

A i zapomniałam dodać, że mnie głowa boli od popołudnia.
Teraz byłam się już ogarnąć do spania i z większą ilością śluzu pojawiło się brązowe zabarwienie. Staram się nie denerwować i mam nadzieję, że to po wczorajszym badaniu pękło jakieś naczynko. Dość długo mnie oglądała więc… 🤞🙏

Myślę że to jest możliwe, Owca też miała kilka dni takiego plamienia po badaniu. Spokojnie, trzymam kciuki żeby było wszystko dobrze ❤️✊🏻

reklama
Teraz byłam się już ogarnąć do spania i z większą ilością śluzu pojawiło się brązowe zabarwienie. Staram się nie denerwować i mam nadzieję, że to po wczorajszym badaniu pękło jakieś naczynko. Dość długo mnie oglądała więc… 🤞🙏
To na pewno po badaniu a jeśli chodzi o samopoczucie... Noc cóż, pierwsze tygodnie są najgorsze niestety 🤷 odpoczywaj ile się da ❤️

Dziewczyny, a wy w ogóle robilyscie USG piersi przed ciążą lub w trakcie? Czy to tylko ja tak panikuje i się zamartwiam...
Ja robiłam tuż przed ciążą, bo lekarz mi kazał. Mam ogromne opory przed tym badaniem. Zawsze wszystko było OK, ale no jakoś przed grudniowym badaniem wyszło , że nie byłam 2,5 roku🙈

Ja po dzisiejszym badaniu też już brązowe w śluzie widzę 🙄 Także u mnie już drugi raz po badaniu

W ogóle w ciąży 4 lata temu na badaniu poziomu cukru miałam rozrobiona już glukoze w butelce pomarańczowa. I kurde szukalam jej w tym roku i nie ma nigdzie, wycofana chociaż nie ma informacji czemu... A to było wybawienie na tym badaniu bo nie dość że smaczna to jeszcze nie miała nierozrobionego gluta na końcu 😂

reklama
Napisałam wczoraj, ze mam mnóstwo torbieli, poszerzone przewody mlekowe, węzły chłonne odczynowe, mikrozwapnienia, ale najgorzej że lekarz znalazł jedna zmiana która jest unaczyniona i jego zdaniem do biopsji. Ostatnio robiłam USG pod koniec 2022 i wtedy też wyszły różne zmiany, więc wykonałam mammografię, która nie wykazała złośliwych zmian i tyle. A teraz powtórzyłam USG i jest gorzej. A mammografii w ciąży nie można zrobić. Jutro idę do kolejnego lekarza na USG po druga opinie.
Kurczę, jeżeli trzeba, to musisz to zbadać. Rozumiem, że biopsję można w ciąży robić? Trzymam kciuki, żeby zmiana była łagodna i bezproblemowa❤️❤️❤️

Do góry