reklama
Butterfly.
Fanka BB :)
Dziewczyny mam pytanie czy któraś przed terminem @ miala jakieś objawy i wyszły 2 kreski ?
angeliskax
Moderator
nie miałam żadnych objawówDziewczyny mam pytanie czy któraś przed terminem @ miala jakieś objawy i wyszły 2 kreski ?
Jeśli masz objawy to prawdopodobnie beta jest już na plus. Objawy wytwarzają się wtedy kiedy rośnie beta HCG nie wcześniej
Butterfly.
Wiesz jestem prawie rok po 1 ciąży i serio nie pamiętam jakie miałam objawy ten czas tak szybko mijanie miałam żadnych objawów
Jeśli masz objawy to prawdopodobnie beta jest już na plus. Objawy wytwarzają się wtedy kiedy rośnie beta HCG nie wcześniej
Ale mam mdłości i lekkie wymioty ale lekko mnie brzuch boli, pamiętam że w 1 rzygałam jak kot ale od kiedy nie pamietam i mnie piersi bolały a teraz brak bólu piersi @ za 3 dni .
Ten brzuch mnie niepokoi . Ale wiadomo też to może być pms chociaż tydzień po owulacji straszne nudności
A miałam bardzo bolesna .
Hej Dziewczyny, również się przywitam dziś druga wizyta u lekarza, wszystko ok - wg OM 8+2, z USG 7+2. Serduszko bije to moja druga ciąża, mam prawie trzy latka w domu
@angeliskax proszę o dodanie do grupy prywatnej
@angeliskax proszę o dodanie do grupy prywatnej
MagdalenaJe
Też mieszkam w Lublinie@angeliskax ja na 18.01 i też druga wizyta
a mieszkam w Lublinie
Ja to w każdym cyklu starań przed pierwszą ciążą (a wtedy poł roku się staraliśmy) sobie wmawiałam, ze mam objawy, a później dostawałam okresu pamiętam, ze wtedy poszłam po sukienkę na ślub znajomych i weszłam do jakiegoś sklepu w galerii i strasznie mi zaśmierdziało cebula, ale to tak ze musiałam wyjść i to mnie naprowadziło, żeby zrobić test, ale byłam dosłownie chyba dzień przed okresem.Dziewczyny mam pytanie czy któraś przed terminem @ miala jakieś objawy i wyszły 2 kreski ?
A w tej ciąży to nie miałam żadnych. Zrobiłam test, bo chciałam się dowiedzieć czy mogę się napić wina na wigilii, ale nie nastawiałam się zupełnie, a tu jednak niespodzianka
Butterfly.
No ja właśnie byłam w toalecie w sumie to biegłam i czuje klucie w dole podjadę do rossmana kupię test w sumie to już mogłoby coś pokazać ciekawość skąd te wymioty .Ja to w każdym cyklu starań przed pierwszą ciążą (a wtedy poł roku się staraliśmy) sobie wmawiałam, ze mam objawy, a później dostawałam okresu pamiętam, ze wtedy poszłam po sukienkę na ślub znajomych i weszłam do jakiegoś sklepu w galerii i strasznie mi zaśmierdziało cebula, ale to tak ze musiałam wyjść i to mnie naprowadziło, żeby zrobić test, ale byłam dosłownie chyba dzień przed okresem.
A w tej ciąży to nie miałam żadnych. Zrobiłam test, bo chciałam się dowiedzieć czy mogę się napić wina na wigilii, ale nie nastawiałam się zupełnie, a tu jednak niespodzianka
Ja o 1 ciążę 6 lat w tym 1 poronienie i chce od razu drugie
A ile jesteś przed okresem ?No ja właśnie byłam w toalecie w sumie to biegłam i czuje klucie w dole podjadę do rossmana kupię test w sumie to już mogłoby coś pokazać ciekawość skąd te wymioty .
Ja o 1 ciążę 6 lat w tym 1 poronienie i chce od razu drugie
reklama
Butterfly.
2-3 dniA ile jesteś przed okresem ?