mamamama34
Zaangażowana w BB
@angeliskax ja mam 25 styczniadobra to piszcie kiedy macie wizyty i fajnie żebyście mnie oznaczały wtedy to nie zgubię nic
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@angeliskax ja mam 25 styczniadobra to piszcie kiedy macie wizyty i fajnie żebyście mnie oznaczały wtedy to nie zgubię nic
Gratulujemy i oczywiscie serdecznie witamyHej dziewczyny, dołączam do was. Sama tez mam termin na wrzesień dokladnie na 4.09. Jestem już po pierwszej wizycie, i wszystko jest okej drugi termin wizyty 1.02.
Witam ponownie Ja juz pisalam , ze nie mialam prawie zadnych objawow w obydwoch ciazach wiec na to nie ma reguly ciesz sie swoim dobrym samopoczucie oby jak najdluzejHej...co prawda ja nie wrześniowa ale początek sierpnia gdybym w grudniu nie zrobiła testu bo miesiączka się spóźniała wogóle bym nie wiedziała że w ciąży jestem...Już po 3 USG jestem zaczął mi się 11 tydzień i zero objawów...czy któraś z was ma tak??