G
guest-1675184289
Gość
tak, ja jak tylko mam chwile to śpię. Codziennie idę na drzemkę z córka a i w nocy tez dłużej bo chodzę koło 21.30 i wstajemy po 7Czy wam tez chce sie tak ciagle spac ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tak, ja jak tylko mam chwile to śpię. Codziennie idę na drzemkę z córka a i w nocy tez dłużej bo chodzę koło 21.30 i wstajemy po 7Czy wam tez chce sie tak ciagle spac ?
to ja poproszę kurczaczki z KFCMa ktos cheesburgera?? Bo zjadłabym az mi sie snil haha
Tez mam same glupie snyJa na początku ledwo głowę położyłam na poduszce i już mnie nie było spałam jak zabita ..teraz widzę że nie dość że sny bardzo głupie to się budzę w nocy częściej.
Spotkajmy sie wszystkie na żarełkuto ja poproszę kurczaczki z KFC
Ja czekam na ustalenie, dam znać bo moja p.dr cos zabiegana i czasu nie ma od tygodnia ehWitam!
@LiliankaKornelka - wizyta 13.01.
@kolorowamama00 - wizyta 14.01.
@Otylia. - wizyta 17.01
@Mama23????? - wizyta 18.01.
@Agu-23 - wizyta 24.01.
@mamamama34 - wizyta 25.01.
@Cns432 - wizyta 25.01.
@angeliskax - wizyta 31.01.
@róża92 - wizyta 1.02.
@angeliskax - wizyta 4.02.
A z jakich Miast jesteście??Spotkajmy sie wszystkie na żarełku
Jeść i spac, a potem wzdęcia hahahaaaCzy wam tez chce sie tak ciagle spac ?
KrakówDziewczyny a z jakich miast jesteście? Moze ktores beda niedaleko siebie albo spotkaja sie w tym samym szpitalu
Ja jestem z Zawiercia
Okolice KrakowaKraków