reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2023

reklama
Ja bylam w pierwszej ciazy na usg 4+ 3 I tylko poswiate bylo widac a pecherzyka nie bylo . 2 tyg pozniej juz byl pecherzyk I zarodek wiec wydaje mi sie ze musisz spokojnie poczekac
Może owulacja się przesunęła a jakieś objawy ciąży też masZ?
Tak bolą mnie piersi i jestem senna tak jak w pierwszej ciąży ... Mówił mi lekarz że do zapłodnienia doszło i mam przyjść za tydzień że macica jest gotowa przyjąć pęcherzyk ciążowy

Hej dziewczyny ja już po USG 😭 nie ma pęcherzyka widocznego 4+6 TC mam przyjść za tydzień
Ja jak byłam w 4 tygodniu to nawet nie przykładali sondy, bo stwierdzili, że na pewno nie będzie nic widać. Tylko badania krwi zrobiłam. Za tydzień już miałam 5+5 i było widać pęcherzyk i zarodek. Myślę, że gdyby było źle to lekarz by ci powiedział od razu, a tak trzeba czekać i być dobrej myśli. Same się trochę nakręcamy, bo jak mamy objawy nasilone to źle, jak mamy brak objawów to na pewno coś jest nie tak i tak w kółko ;)

reklama
Tak bolą mnie piersi i jestem senna tak jak w pierwszej ciąży ... Mówił mi lekarz że do zapłodnienia doszło i mam przyjść za tydzień że macica jest gotowa przyjąć pęcherzyk ciążowy
Na pewno jest po prostu za wcześnie jeszcze <3 skoro wykluczył pozamaciczną, to na pewno będzie dobrze i niedługo się pojawi <3
Tylko cierpliwość nam pozostaje 😊

Do góry