reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2023

reklama
Tak bolą mnie piersi i jestem senna tak jak w pierwszej ciąży ... Mówił mi lekarz że do zapłodnienia doszło i mam przyjść za tydzień że macica jest gotowa przyjąć pęcherzyk ciążowy
Kochana moja koleżanką tak miała i na spokojnie to jest matura tu nic jak w zegarku, teraz spokojnie czekaj tydzień zobaczysz ze będzie dobrze staraj sie nie steesowac wiem ze to mega ciężkie ale może jeszcze było za wcześnie owulacja później wystąpiła i ot przyczyna, nie martw sie zobaczysz wszystko będzie dobrze! Trzymał mocno kciuki!!!!!

Byłam dzisiaj u mojej babci na rosołku… i powiem wam, że dawno tak cudownie się nie czułam 😅 jak głupia chyba 3 talerze zjadłam i mam dalej ochotę na więcej, ale już się dziwnie patrzą bo zazwyczaj jednego nie dojadam 😅
Rosół, moje błogosławieństwo na mdłości ❤️
A ja jak jeszcze nie miałam mdłości to dzisiaj przy odgrzewaniu rosołu mnie cofnęło 🤣

Dziękuję kochane za wsparcie i słowa otuchy myślę że będzie dobrze napewno d.znac w poniedziałek co powiedział lekarz

reklama
Do góry