G
guest-1675184289
Gość
u mnie wie mąż i 2 przyjaciółki. Rodzicom powiemy w Dzień BabciDziewczynki mówiliście już komuś o ciąży ? Czy wiecie tylko Wy i mąż ? Kiedy powiadomić rodzinę ???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
u mnie wie mąż i 2 przyjaciółki. Rodzicom powiemy w Dzień BabciDziewczynki mówiliście już komuś o ciąży ? Czy wiecie tylko Wy i mąż ? Kiedy powiadomić rodzinę ???
Który masz dzisiaj tydzień ?Hej Dziewczyny! Ja już po pierwszej wizycie. Wiem, że zbyt szybko, ale miałam kilka ważnych pytań do lekarza. Na ten moment wiem, że pęcherzyk ciążowy jest w macicy Jestem obstawiona lekami, bo u mojego męża wykryto delecję haplotypu M2 w ANAX5, co prawda w heterozygocie, ale lepiej nie ryzykować. Dostałam Clexane, Cyclogest, Luteinę i żelazo bo okazało się, że mam niedokrwistość. Następna wizyta za 2 tygodnie
4+5Który masz dzisiaj tydzień ?
U mnie 4+2
U mnie 4+2
takJa wizytę mam na 28 styczeń także muszę troszkę czekać :-/ kochane jak to jest jak lekarz prywatnie to wszystkie badania też prywatnie ??