reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2023

reklama
Na razie tylko test i beta. Zdecydowałam się pójść jutro do lekarza, bo miałam dzisiaj moce kłucia w brzuchu, ale nie mam żadnych innych objawów.
Wiem, że pewnie panikuje ale chociaż może potwierdzi czy pęcherzyk jest w dobrym miejscu ☺️
Jutro będzie 5+3 więc na nic więcej nie liczę ☺️
LiliankaKornelka napisz jak po lekarzu będziemy trzymać kciuki ♥️♥️ja jutro kolejny test żeby zobaczyć czy kreska ciemnieje

Dziewczynki moja beta dziś 1053,8 ;) progesteron 23, mam zapalenie pęcherza masakra moja przypadłość częsta juz przed ciąża noo mogło być inaczej... Póki co biorę femistine na to to suplement diety i sok z żurawiny... Ciekawe czy to pomoże, i jak tu siebie martwić :( mam wizytę 9.01 to będzie mój 5+5 wiec tez się jakoś nie spodziewać ale może chociaż jakieś zdjęcie ;)

Dziewczynki moja beta dziś 1053,8 ;) progesteron 23, mam zapalenie pęcherza masakra moja przypadłość częsta juz przed ciąża noo mogło być inaczej... Póki co biorę femistine na to to suplement diety i sok z żurawiny... Ciekawe czy to pomoże, i jak tu siebie martwić :( mam wizytę 9.01 to będzie mój 5+5 wiec tez się jakoś nie spodziewać ale może chociaż jakieś zdjęcie ;)
Ktory tc wg widełek z labo?
Ciekawe bo ja wg om tez mam 9.01 5+5 a betę 1022 miałam 30 stycznia.
1 dzień ostatniej miesiączki 1.12
Może owulacje miałaś później ode mnie.
Daj znać czy coś było widać, ja jestem umówiona na 10.01 :)

Dziewczyny, napiszcie proszę jaki macie progesteron, jeśli badalyscie. Moja ginekolog powiedziała ze moje 16 to bardzo mało 😞 dostałam duphaston

Dziewczyny, napiszcie proszę jaki macie progesteron, jeśli badalyscie. Moja ginekolog powiedziała ze moje 16 to bardzo mało 😞 dostałam duphaston
1dzien miesiączki 1.12
27.12 (27dc) beta 302.6 mlU/ml, prog 32.38 ng/ml
30.12 (30dc) beta 1022 mlU/ml, prog 33.10 ng/ml
Badane równo o 8:40 rano

Owu nie mam pojęcia kiedy była ale patrząc na śluz max 15 grudnia

reklama
Do góry