tamagotchi
Fanka BB :)
KatowiceKraków
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
KatowiceKraków
Mieszkałam w katowicach ale przeprowadzilam sie do małego miasta Zawiercie Jednak co wieksze moasto to wieksze. Wiecej przychodni,lekarzy,laboratorium itdKatowice
Male miasteczko /wioska świątniki górne 15 km od krakowaDziewczyny a z jakich miast jesteście? Moze ktores beda niedaleko siebie albo spotkaja sie w tym samym szpitalu
Ja jestem z Zawiercia
Ale rodzic zamierzam w Myslenicach bo mialam juz tam 2 porody I to chyba jedyny szpital na okolicy gdzie te pierwsze doby zabieraja dzieci na noc I mozna nabrac silMale miasteczko /wioska świątniki górne 15 km od krakowa
A to ja mam jakies 70 km do krakowaMale miasteczko /wioska świątniki górne 15 km od krakowa
No jest kawalek ale autem to.chyba z godzinka, 1,5 h jazdy ,nie ?A to ja mam jakies 70 km do krakowa
No autem jakies 1.5 godzinkiNo jest kawalek ale autem to.chyba z godzinka, 1,5 h jazdy ,nie ?
A masz juz jaki upatrzony szpital na okolicy gdzie chcialabys rodzic ?No autem jakies 1.5 godzinki
No albo tu w Zawierciu albo w Myszkowie musze sie rozeznac. Poprzednie dwa porody mialam w Katowicach na Raciborskiej szpital Leszczyńskiego a tu sie jeszcze nie znam na lekarzach,szpitalach itdA masz juz jaki upatrzony szpital na okolicy gdzie chcialabys rodzic ?
ja 16 mam wizytedobra to piszcie kiedy macie wizyty i fajnie żebyście mnie oznaczały wtedy to nie zgubię nic