To tym bardziej mogło się poprzesuwać. Jeszcze bym się nie przejmowała tylko niestety pozostaje Ci cierpliwie czekać na kontrolę. Bądź dobrej myśliWłaśnie odpuściłam... bo wcześniej to mierzyłam sprawdzałam, drożności itp nie wychodziło i się wkurzyłam. I podeszliśmy na luzie ale intensywniej. I ja nieregularnie miewałam miesiączki przyjmowałam dhupaston, ovarin i symformin No o witaminy. Z reguły jak już okres się pojawił to cykl potrafił być 30-32-34 dni. Ale w listopadzie nagle dostałam po 25 dniach 14.11 trwał dłużej niż zwykle a za chwilę plamienie i tak z tydzień a potem po tygodniu 27.11 dostałam kolejny i to ostry więc się przestraszyłam że może poronienie... no i do gina który po badaniu stwierdził że widzi cienkie endometrium i że to krwawienie miesiączkowe. I działać dalej. No i tak wyszło że już w grudniu nie dostałam zrobiłam przed sylwestrem w razie wypadku żeby alkoholu nie pić. No i pyklo że tak.
A tu niewiadomo kiedy gdzie i czemu puste. Beta na dzień 2.01 2243 ..
reklama
LiliankaKornelka
Fanka BB :)
Nie, właśnie nie bo byłam u lekarza i mówił mi 15.12 ze pęcherzyk dopiero dojrzewa …Może właśnie była wcześniej i Twoja ciąża jest starsza
U mnie było jakoś podobnie, robiłam w Salve.A sprawdzalas na kalkulatorze? Wydaje mi się, że ładnie przyrastamoże spodziewasz się więcej niż jednego dzidziusia?
Moze to tez zależy od naszego wieku?
U mnie w labo taka norma dla naszego przedziału
A najlepiej to lekarza zapytaj - wizyta teraz w ten najblizszy piatek/poniedzialek?
- 1-10 tydzień 202 - 231 000
Nie no, bliźniaków raczej nie, bo pęcherzyk jeden.. chyba że jednojajowe
![Grinning face with sweat :sweat_smile: 😅](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f605.png)
Jak teraz na usg będzie zarodek to już będę spokojna i ta beta nie będzie mnie interesować
![Grinning face with sweat :sweat_smile: 😅](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f605.png)
LiliankaKornelka
Przy pierwszej ciąży udało się za pierwszym razem - ale szybko się skończyło.Dziewczyny długo starałyście się o tą ciąże? Wyszło Wam z pierwszego cyklu czy raczej dłuższe starania?
Teraz zaszłam w pierwszym cyklu w którym miałam zielone światło po lyzeczkowaniu
A kazali Ci czekać 3 cykle czy od razu? Bo mi po łyżeczkowaniu kazali odczekać 3 miesiące, ale wiem, że niektórzy lekarze od razu pozwalają.Przy pierwszej ciąży udało się za pierwszym razem - ale szybko się skończyło.
Teraz zaszłam w pierwszym cyklu w którym miałam zielone światło po lyzeczkowaniu
U mnie pierwsza ciąża około pół roku się staraliśmy i skończyło się poronieniem zatrzymanym.
Teraz w 2 cyklu się udało, więc nie byłam przygotowana, że tak szybko.
U mnie pierwsza ciąża i w pierwszym cyklu.Dziewczyny długo starałyście się o tą ciąże? Wyszło Wam z pierwszego cyklu czy raczej dłuższe starania?
Ps. Mam wyniki bety.. ale jestem tak zakręcona, ze zamiast bety ciązowej, zlecilam bete onkologiczną...
![Grinning squinting face :laughing: 😆](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f606.png)
Wynik 13, bardzo mocno podwyzszony w zakresie 0-2 to norma
![Rolling on the floor laughing :rofl: 🤣](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f923.png)
Ja teraz 3 razy sprawdzam takie rzeczy. Zapominam gdzie co położyłam, zapomniałam ostatnio kodu do klatki, także hormony potrafią napsocić w głowieU mnie pierwsza ciąża i w pierwszym cyklu.
Ps. Mam wyniki bety.. ale jestem tak zakręcona, ze zamiast bety ciązowej, zlecilam bete onkologiczną...no jakis dramat ze mna - jutro musze isc jeszcze raz - dziwie się tylko, ze babeczki nie zwrocily uwagi, jak bardzo dobrze wiedzą po co tam chodzę..
Wynik 13, bardzo mocno podwyzszony w zakresie 0-2 to normaAle wiem, ze nic mi nie jest, tylko wynik przekłamany pewnie przez betę ciązową.. o panie.. jak ja wytrzymam do jutra?
LiliankaKornelka
3 miesiące mi kazał lekarz czekaćA kazali Ci czekać 3 cykle czy od razu? Bo mi po łyżeczkowaniu kazali odczekać 3 miesiące, ale wiem, że niektórzy lekarze od razu pozwalają.
U mnie pierwsza ciąża około pół roku się staraliśmy i skończyło się poronieniem zatrzymanym.
Teraz w 2 cyklu się udało, więc nie byłam przygotowana, że tak szybko.
![Smiling face :relaxed: ☺️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/263a.png)
![Grimacing face :grimacing: 😬](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f62c.png)
Brawurka
Dwie poprzednie ciążę 1 cykl starań i obie zakończyły się 7-9tydzien. Obecnie w 6cyklu się udałoDziewczyny długo starałyście się o tą ciąże? Wyszło Wam z pierwszego cyklu czy raczej dłuższe starania?
reklama
Mama.Grzesia
Pocieszę Cię- ja betę 3000 miałam 30.01 i dziś również pęcherzyk bez zarodka, tak wiec spokojnie.Właśnie odpuściłam... bo wcześniej to mierzyłam sprawdzałam, drożności itp nie wychodziło i się wkurzyłam. I podeszliśmy na luzie ale intensywniej. I ja nieregularnie miewałam miesiączki przyjmowałam dhupaston, ovarin i symformin No o witaminy. Z reguły jak już okres się pojawił to cykl potrafił być 30-32-34 dni. Ale w listopadzie nagle dostałam po 25 dniach 14.11 trwał dłużej niż zwykle a za chwilę plamienie i tak z tydzień a potem po tygodniu 27.11 dostałam kolejny i to ostry więc się przestraszyłam że może poronienie... no i do gina który po badaniu stwierdził że widzi cienkie endometrium i że to krwawienie miesiączkowe. I działać dalej. No i tak wyszło że już w grudniu nie dostałam zrobiłam przed sylwestrem w razie wypadku żeby alkoholu nie pić. No i pyklo że tak.
A tu niewiadomo kiedy gdzie i czemu puste. Beta na dzień 2.01 2243 ..
Ja mam jutro konferencje w pracy, bardzo chciałam dziś już potwierdzić ciąże żeby jutro wszystkim ogłosić i żegnać się bo od poniedziałku ferie i potem już planuje nie wracać.. no ale trudno, podejrzewam ze zabrakło mi dwóch, trzech dni.
Gdyby nie ta konferencja jutro to nawet nie idę do dr, spokojnie bym poszła po skończonym 6tygodniu.