reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2023

Każda z nas nie może się doczekać płci o kompletowania wyprawki 😘♥️♥️ Mamusie jak jest u Was kupujecie używane czy nowe wózki itd ???
ja mam wózek po córce:) mam nadzieje, ze do czasu pojawienia się rodzeństwa córka będzie już ładnie chodzić i zamienimy jej spacerówkę na gondole dla małego szkraba😀

reklama
Cześć dziewczyny chciałabym do was dołączyć.
Natomiast moja historia wyglądała tak że 30 grudnia zrobiłam test oczywiście pozytywny ,dość szybko bo 4 dni do miesiączki, następnego dnia powtórzony ( pozytywny). 2 stycznia poszłam do pracy po dwóch latach przerwy. Wieczorem zauważyłam ślady krwi wymieszanej że śluzem, 3 stycznia to samo 4 przerwa a 5 udałam się na b hcg + progesteron . Wyniki b hcg 473 a progesteron 53 wysoki . Dodam że boli mnie podbrzusze ale tak bardziej z prawej strony. Nie mam pojęcia co się dzieje może ktoś coś doradzi. Pozdrawiam
Powtórz bete i progesteron za 2 dni to będziesz widziała czy rośnie i umów się do ginekologa :)
Drogie wrześniowe mamusie ♥️♥️♥️ kupujecie używane czy nowe rzeczy . Medujcie się😘😘😘
Zależy co dokładnie. Mamy w rodzinie 3 maluchów w wieku do 1 roku, więc mam nadzieję że trochę podostajemy w spadku :p fotelik wolałabym nowy kupić, ale już łóżeczko czy wózek to jak najbardziej uzywany jeżeli znajdę coś fajnego :) jeżeli wszystko będzie ok to będzie nasze pierwsze dziecko, więc też startujemy od zera ;)

Powtórz bete i progesteron za 2 dni to będziesz widziała czy rośnie i umów się do ginekologa :)

Zależy co dokładnie. Mamy w rodzinie 3 maluchów w wieku do 1 roku, więc mam nadzieję że trochę podostajemy w spadku :p fotelik wolałabym nowy kupić, ale już łóżeczko czy wózek to jak najbardziej uzywany jeżeli znajdę coś fajnego :) jeżeli wszystko będzie ok to będzie nasze pierwsze dziecko, więc też startujemy od zera ;)
MelodyP. Masz rację kochana u Nas też używane łóżeczko i wózek ..

Ja się wstrzymuje z jakimikolwiek zakupami 🙈 noże po prenatalnych zacznę coś przeglądać, ale niestety po 1 już stracie boje się cokolwiek przeglądać 😞 szczególnie, że nie wiem czy nie będzie pustego jaja 😞

Zazdroszczę Wam, że tak możecie się cieszyć 😍

A tak z ciekawości.. ile macie lat? ☺️ ja 25, a właściwie 26 w maju 🥳

Ja się wstrzymuje z jakimikolwiek zakupami 🙈 noże po prenatalnych zacznę coś przeglądać, ale niestety po 1 już stracie boje się cokolwiek przeglądać 😞 szczególnie, że nie wiem czy nie będzie pustego jaja 😞

Zazdroszczę Wam, że tak możecie się cieszyć 😍

A tak z ciekawości.. ile macie lat? ☺️ ja 25, a właściwie 26 w maju 🥳
A ja we wrześniu 1 .31 zacznę

reklama
Do góry