reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2023

reklama
Hej dziewczyny! Chciałabym się z Wami przywitać ☺️ bardzo chcę do Was dołączyć bo czuje ze potrzebuję kontaktu z dziewczynami w podobnym stanie. U mnie dopiero etap dwóch pozytywnych testów ciążowych (dziś ide do ginekologa potwierdzić ciąże) termin wychodziłby na 26.09. Mam już córeczkę, która w październiku skończy 3 latka. Trzymajcie za mnie kciuki! 😄

Hej dziewczyny! Chciałabym się z Wami przywitać ☺️ bardzo chcę do Was dołączyć bo czuje ze potrzebuję kontaktu z dziewczynami w podobnym stanie. U mnie dopiero etap dwóch pozytywnych testów ciążowych (dziś ide do ginekologa potwierdzić ciąże) termin wychodziłby na 26.09. Mam już córeczkę, która w październiku skończy 3 latka. Trzymajcie za mnie kciuki! 😄
ooo to mi wychodzi termin 27 września ❤️

Najlepsze jest to że ja mam termin koło tego 14-15 września wstępnie. A ja mam urodziny 27 września (tez mama ze mna termin miala cos koło 17 września) i moja babcia była urodzona 27 września :D Kto wie może znów historia się powtórzy i będzie trzecie pokolenie z 27 września :)
Wszystko mozliwe . Nie wiadomo kiedy dzieciatko bedzie chcialo sie pchac na swiat :D

reklama
@aniaslu Cię doda do prywatnego wątku to dam Ci znać z linkiem. :)

Do góry