czesc_tu_jola
Fanka BB :)
Niestety widział też dosyć wysoki cukier jutro mam iść na test z obciążeniem glukoząCzyli jednak coś tam widział
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niestety widział też dosyć wysoki cukier jutro mam iść na test z obciążeniem glukoząCzyli jednak coś tam widział
tutaj nie widac zoltkowego, ale skoro lekarz mowil, ze byl to tak jest Zoltkowy to YS oznaczenie
Ja w drugiej ciazy mialam pecherzyk 18 mm i zoltkowy i nie bylo jeszcze zarodka, a 3 dni pozniej juz bilo serce
dokładnie takA cialko zolte nie powinno wygladac tak ? I u mnie ta kropka na zoltku to byl zarodek mini
sorry ale nadal go nie widzę na tym zdjeciu..może takie niewyraźne foto, ponawiam, jak lektz mówił, ze jest to na pewno tak jest
tak, karmienie starszego dziecka bedac w fizjologicznej ciazy nie powoduje poronien, sa na to badania naukowe- pierwsza lepsza strona. Albo inaczej, jesli mozna uprawiac seks, mozna i karmic, podczas seksu sa wieksze skurcze macicy niz podczas karmienia... Ja karmie odciaganym mlekiem i w zasadzie juz koncze, z dnia na dzien stracilam pokarm, ale tak bywa czesto...albo mleko sie " konczy " czy dziecko sie odstawia bo zmienia sie smak mleka na slony.. sciagalam po 180 ml na sesje, a teraz 40 ml. Tylko moj syn ma zaraz 2 lata, wiec przezyje
Karmienie piersią w ciąży - Mlekiem Mamy
Zachodząc w ciążę większość lekarzy zaleca odstawienie dziecka od piersi i szybkie wygaszenie laktacji, twierdząc, że jest to niebezpieczne dla płodu.www.mlekiemmamy.org
A ktory to tydzien ? Byl juz zarodek ?Dziewczyny ja już po wizycie
U nas wszystko w porządku
Obraz z USG pokrywa się z terminem z miesiączki
Jak widzial wysoki cukier?Niestety widział też dosyć wysoki cukier jutro mam iść na test z obciążeniem glukozą
Super!!Dziewczyny ja już po wizycie
U nas wszystko w porządku
Obraz z USG pokrywa się z terminem z miesiączki