reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2023

byl, ale lekarz mi o nim nie powiedzial, zeby mnie nie martwic- byl pod dzieckiem, wiec nie zagrazal...
Kurczę nie wyobrażam sobie czegoś takiego, ze nie mówi, żeby nie martwić. A kilka godzin później jak było krwawienie to przecież zamartwiałaś się 100 x bardziej :(
Ja chyba ze wszystkich cech to doceniam u mojej ginekolożki, że mówi delikatnie, ale wprost, ze jest tak i tak, może być to albo to, a nie owija w bawełnę albo czegoś nie mówi.
I według moich doświadczeń, kiedyś chodziłam tylko do mężczyzn ginekologów, ale teraz jak mam porównanie mężczyzna czy kobieta to wolę kobiety, bo mają więcej empatii i u mężczyzn zawsze miałam takie wrażenie, że jestem brzydko mówiąc zlewana i przesadzam. Wiadomo, że nie zawsze to się potwierdza, bo to zależy od człowieka a nie od płci, ale właśnie jak mam swoje porównanie to tak się czuje.

reklama
Jak się podcieram to są strzępki brazowe z resztkami tej tabletki dopochwowej (na infekcje), ale stosunkowo nie duzo.. samo juz nic nie leci, tylko tylko raz wylecialo jak usiadlam na wc i sie zatrzymala jakby woda ze strzępkami (moze z 1/3 kieliszka, jakbym miala do czegos porownac ilosc tej cieczy).
Mialam wizyte 16.01. Z powodu tej infekcji i jak lekarz sprawdzał to wszystko bylo ok i zarodek sie pojawił z serduszkiem. Nic nie mowil o polopach czy krwiakach. Wszystko wzorowo...
Ja nie byłam w takiej sytuacji ale wiesz wydaje mi się to na infekcje, cieszę się ze masz dzisiaj wizytę przestaniesz się denerwowac a to najważniejsze bo choc by matki wiecznie sie czym martwimy wiem po sobie i sie doszukuje wariatka, to nasze maluszki tego nie lubią, tych nerwów, myślę ze wszystko bedzie bardzo dobrze, sama zaraz sie przekonasz! Dawaj znać jak najprędzej czekamy :* mocno 3 mamy kciuki!!!

Cześć dziewczyny, już wątpiłam, że tu do was dołączę, ale w końcu po tryliardzie testów dziś w 34DC zobaczyłam dwie kreski. Termin z miesiączki 29.09. czy wam tu też wychodziły tak pozno testy 😅 jestem mamą Róży z końca września 2021. Takze kalendarz ciążowy wygląda bardzo podobnie. Wciąż jeszcze karmię piersią, ale mała powoli się już odstawia. Zanim test wyszedł pozytywny miałam straszne mdłości. Czułam się w ciąży, ale wszystkie testy pokazywany jedna kreskę. Wczoraj zaczęłam delikatnie plamić i dziś masz 🤩 dwie kreski.

Cześć dziewczyny, już wątpiłam, że tu do was dołączę, ale w końcu po tryliardzie testów dziś w 34DC zobaczyłam dwie kreski. Termin z miesiączki 29.09. czy wam tu też wychodziły tak pozno testy 😅 jestem mamą Róży z końca września 2021. Takze kalendarz ciążowy wygląda bardzo podobnie. Wciąż jeszcze karmię piersią, ale mała powoli się już odstawia. Zanim test wyszedł pozytywny miałam straszne mdłości. Czułam się w ciąży, ale wszystkie testy pokazywany jedna kreskę. Wczoraj zaczęłam delikatnie plamić i dziś masz 🤩 dwie kreski.
robisz betę czy czekasz na wizyte? :)

reklama
Do góry