Mama.Grzesia
Fanka BB :)
Powodzenia, ja już tez siedzęHej dziewczyny siedzę już w poczekalni unie dzisiaj 5+6 zaraz wchodzę mam nadzieję że już będzie pęcherzyk ciążowy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Powodzenia, ja już tez siedzęHej dziewczyny siedzę już w poczekalni unie dzisiaj 5+6 zaraz wchodzę mam nadzieję że już będzie pęcherzyk ciążowy
mnie tezTrzymam mocno kciuki za dzisiejsze wizyty
Już mnie stres łapie na moją jutrzejszą
Ja mam kolejną wizytę 26.01 to będzie 8 tydzień a wtedy właśnie zatrzymało się w pierwszej wiec musiałamWitam!
Trzymamy kciuki za dzisiejsze wizyty! ☻️
@asiasiasia - wizyta 16.01.
@Edyta33356 - wizyta 16.01. USG
@Mama.Grzesia - wizyta 16.01.
@Otylia. - wizyta 17.01.
@MamaKrzysia19 - wizyta 17.01.
@Natka0 - wizyta 17.01.
@Mama23????? - wizyta 18.01.
@melodyP - wizyta 18.01.
@Śnieżka1990 - wizyta 19.01.
@Joanna939 - wizyta 19.01.
@Marta_322332 - wizyta 19.01.
@Mama.Grzesia - wizyta 20.01.
@Martaxd - wizyta 23.01.
@Agu-23 - wizyta 24.01.
@Andzia155 - wizyta 24.01.
@mamamama34 - wizyta 25.01.
@Cns432 - wizyta 25.01.
@Edyta33356 - wizyta 26.01.
@angeliskax - wizyta 26.01.
@róża92 - wizyta 1.02.
@Lilia92 - wizyta 6.02.
Super!Co do ilości oddanej krwi - taka ciekawostka o mnie, latem odezwali się z DKMS, znalazł się mój bliźniak genetyczny i potrzebował mojej pomocy.
W listopadzie oddałam komórki macierzyste, które poleciały aż do Stanów Zjednoczonych. Tam tez doszło do przeszczepu szpiku
No i podczas badań(sprawdzali czy ja jestem zdrowa) pobierali mi tez baaaaaardzo dużo krwi, dokładnie 14 fiolek
To trochę ponad połowa, musieli zrobić przerwie i kłuć druga bo nie leciało już nic także mnie już żadna ilość nie przerazi
U mnie też stres się zaczyna.mnie tez
Badz dobrej mysli trzymamy wszystkie kciuki zeby bylo okU mnie też stres się zaczyna.
A raczej czarnowidztwo i planowanie co będzie jak się okaże, że znowu nie wyszło
Udanego wypoczynku!Dziewczyny trzymam kciuki za wasze wizyty
Ja dziś wyjeżdżam w góry, więc będzie mnie tu dużo mniej, ale postaram się nadrobić wszystko w wolnych chwilach
Dobrego tygodnia
Cudownie, ze udało Ci się pomoc ja tez jestem zarejestrowana ale najwidoczniej mój bliźniak jest zdrowyCo do ilości oddanej krwi - taka ciekawostka o mnie, latem odezwali się z DKMS, znalazł się mój bliźniak genetyczny i potrzebował mojej pomocy.
W listopadzie oddałam komórki macierzyste, które poleciały aż do Stanów Zjednoczonych. Tam tez doszło do przeszczepu szpiku
No i podczas badań(sprawdzali czy ja jestem zdrowa) pobierali mi tez baaaaaardzo dużo krwi, dokładnie 14 fiolek
To trochę ponad połowa, musieli zrobić przerwie i kłuć druga bo nie leciało już nic także mnie już żadna ilość nie przerazi