reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2023

Witam! 🤰🤰

@LiliankaKornelka - wizyta 13.01.

Trzymamy kciuki za dzisiejszą wizytę! 💜

@kolorowamama00 - wizyta 14.01.
@asiasiasia - wizyta 16.01.
@Edyta33356 - wizyta 16.01 USG
@Otylia. - wizyta 17.01
@MamaKrzysia19 - wizyta 17.01.
@Mama23????? - wizyta 18.01.
@melodyP - wizyta 18.01.
@Śnieżka1990 - wizyta 19.01.
@Joanna939 - wizyta 19.01.
@Marta_322332 - wizyta 19.01.
@Jovi - wizyta 20.01.
@Agu-23 - wizyta 24.01.
@Andzia155 - wizyta 24.01.
@mamamama34 - wizyta 25.01.
@Cns432 - wizyta 25.01.
@angeliskax - wizyta 31.01.
@róża92 - wizyta 1.02.
@angeliskax - wizyta 4.02.
@Lilia92 - wizyta 6.02.
Matko wszyscy umowieni tylko nie ja :) dam znać ;)

reklama
Wspaniale wieści kochana! Gratuluje z całego serca! <3 :D
Dziękuje ❤️ tak się uspokoiłam 😌 ale powiedział ze kolejna wizyta za 4 tygodnie ale chyba prywatnie umowie się za 2 tygodnie, bo wtedy miałam poprzednie zatrzymanie wiec nie dam rady tak długo 😅
A i powiedział mi, że jak ktoś ma mdłości a bierze luteinę podjęzykową to może brać ją dopochwowo.

Jestem w szoku ,w poprzedniej ciazy bylam w 6+0 bo tak teraz patrze I juz bylo tetno plodu :O tu ide 6+2 mam nadzieje ze bedzie tak samo .

Załączniki

• IMG_20230113_083640.jpg
    IMG_20230113_083640.jpg
    949,2 KB · Wyświetleń: 55
@LiliankaKornelka gratulacje ❤
Po Tobie widzę, że moglam się uzbroić w cierpliwość jeszcze z tydzień i dopiero iść :) ale z drugiej strony gin powiedział, ze dobrze ze bylam bo mamy potwierdzone prawidłowe umiejscowienie :)

Co do smaków- to ja mam "proste" zachcianki, takie "przyziemne", np. Ser żółty, twaróg..
Nie bardzo mam ochotę na mięso, i w ogole mam wrażenie, ze jakos tak nie najlepiej jem, srednio z apetytem, jem przede wszystkim z "rozsądku" :( ..

Jest tylko 1 problem… nie mógł mi przepisać recepty na luteinę bo „wizyta nie była rejestrowana”… i muszę sobie jakoś sama ją ogarnąć. Macie jakiś pomysł jak to zrobić?

Mam opiekę w Medicoverze i tam mi odmówili, bo nie mają potwierdzenia ciąży… spróbuje jeszcze w przychodni może
Ja jak potrzebowalam kiedys recepty ginekologicznej a nie mialam jak dostac sie do ginekologa to mowilam ze potrzebuje takiej recepty a niestety moj ginekolog nie ma teraz miejsc , tlumaczylam ogolnie sytuacje I zdarzalo sie ze wypisywali

reklama
Witam serdecznie :) dołączę się i ja :)
U mnie kalkulator wyliczył termin na 17.09 także pozdrawiam wszystkie przyszłe mamy wrześniowe ☺️ Dziś u mnie 4+5 beta 444,3 a pierwsze USG dopiero 19 stycznia ☺️ pierwsza ciąża ... Oby wszystko było dobrze
Witamy serdecznie i gratulujemy 😊 wszystko bedzie super a tu same fajne babeczki wiec napewno milo minie Ci z Nami ten czas😁

Do góry