reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2022

Właśnie o tyle dobrze , ze mam możliwość pracy zdanej , wiec będę pracować cały czas a później na macierzyńskim moje obowiązki przejmie częściowo mąż - głównie komputerowe sprawy :)
Aaa to dobra sprawa, u mnie niestety nie da się zdalnie 😥 a jak pomyśle, ze trzeba jeszcze lokal opłacać i rachunki to już wgl mi się odechciewa wszystkiego

reklama
Cześć dziewczyny . Trochę milczałam ale męczyły mnie te nudności . Od przedwczoraj jest lepiej . I oczywiście martwi mnie to, bo jak to tylko tydzień mdłości ? Piersi też
mniej bolą. Eh... Jutro mam wizytę o 16:00 to Wam powiem czy możecie mnie wpisać na tą prywatną listę . Jakieś takie mam złe przeczucia 😔 jutro wg OM 7+0. Męczy mnie wzdęty brzuch i zaparcia ( już 3 dni bez kupki) 😕 chciałam kupić jakiegoś czopka ale zamknięte apteki dzisiaj 🙄

Nie stresuj się, brak dolegliwości czy poprawa nie musi oznaczać czegoś złego. Ja w poprzednich ciążach, gdyby nie rosnący brzuch i brak okresu to długo bym nie wiedziała, że.jestem w ciąży 😅 zobaczymy jak będzie teraz 🤔

Nie stresuj się, brak dolegliwości czy poprawa nie musi oznaczać czegoś złego. Ja w poprzednich ciążach, gdyby nie rosnący brzuch i brak okresu to długo bym nie wiedziała, że.jestem w ciąży 😅 zobaczymy jak będzie teraz 🤔
Popieram. Ja to w sumie oprócz większych brodawek i wstawania w nocy na siku nie doświadczyłam innych dolegliwości, więc staram się nie zastanawiać nad tym czy to dobrze czy nie :)

No tak ale brak objawów od początku a zmniejszenie objawów to trochę co innego dlatego stres moim cieniem teraz 😔 no cóż co ma być to będzie... Dzięki za słowa otuchy ♥️

reklama
Do góry