karolciaxd.x3
Fanka BB :)
A czy wy macie jeszcze bóle podbrzusza ? Mnie czasami delikatnie boli i czuje kłucie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Właśnie o tyle dobrze , ze mam możliwość pracy zdanej , wiec będę pracować cały czas a później na macierzyńskim moje obowiązki przejmie częściowo mąż - głównie komputerowe sprawyI jak powiedz kochana masz zamiar to rozwiązać ? Pracujesz do kiedy będziesz mogła a potem macierzyński ? Czy masz możliwość pracy zdalnej
Najważniejszy jest teraz spokój, ja na IP nie dostałam żadnego wsparcia odesłali mnie do domu, ciąża biochemiczna i spadaj. Zero zaleceń, zero zainteresowania, zero badana, bo beta malutka, a ciąża wczesna, napewno ciąża biochemiczna, mam wracać do domu i przeczekać i nie wcześniej niż po upływie tygodnia zgłosić się fo ginekologa. Dopiero następnego dnia się uspokoiłam i od razu krwawienie/plamienie się zmniejszyło. Postanwiłam, że w poniedziałek ide na betę i jeżeli rośnie to jak najszybciej zapisuje się do ginekologa prywatnie. Także nie zawsze IP jest pomocne, mi akurat bardziej zaszkodziło. Ale też wiem, że nie w każdym szpitalu jest takie podejscie .Najpierw poleciało tak, że prawie całą podpaska jasno czerwona bez skrzepów (noszę podpaskę bo 3x dziennie globulki mam), potem już cały czas tylko kapie. Był 1 skrzep ale wydaje mi się, że dlatego, że leżę i nie wypłynęło.
Tak jak mam :-)A czy wy macie jeszcze bóle podbrzusza ? Mnie czasami delikatnie boli i czuje kłucie
Często wczesna ciąża jest olana. w szpitalu w którym mam zamiar rodzić są sale 1 osobowe. Jak by mnie na 3 dni położyli a często tak robią to sama sobie tam po prostu nie poradzę. Wiem, że mam nie za wysoki progesteron więc może to być to. Ja mam nieregularne miesiąc i są co ok 2 miesiące. Tak by teraz wypadało a przy niskim progesteronie w tym czasie może wystąpić plamienieNajważniejszy jest teraz spokój, ja na IP nie dostałam żadnego wsparcia odesłali mnie do domu, ciąża biochemiczna i spadaj. Zero zaleceń, zero zainteresowania, zero badana, bo beta malutka, a ciąża wczesna, napewno ciąża biochemiczna, mam wracać do domu i przeczekać i nie wcześniej niż po upływie tygodnia zgłosić się fo ginekologa. Dopiero następnego dnia się uspokoiłam i od razu krwawienie/plamienie się zmniejszyło. Postanwiłam, że w poniedziałek ide na betę i jeżeli rośnie to jak najszybciej zapisuje się do ginekologa prywatnie. Także nie zawsze IP jest pomocne, mi akurat bardziej zaszkodziło. Ale też wiem, że nie w każdym szpitalu jest takie podejscie .
Uff dobrze wiedzieć że nie tylko ja.Tak jak mam :-)
Zgadzam się.. ale cóż zrobić.Matko , chyba bym nie chciała żeby moje dziecko chodziło do żłobka gdzie dyrektorka ukrywa możliwość zarażenia
Jutro na 17.15 wizyta