reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2022

Cześć dziewczyny 😞 ja znów dziś od rana plamię i to dosyć dużo ,do tego zupełnie zaniknely mi objawy. Zadzwoniłam do mojego gin i kazał mi zwiększyć dawkę luteiny , a co do braku objawow powiedział , że to nie wróży dobrze . Co prawda niczego nie przesadza ale nie jest to dobrze. Idę do niego jutro na 15.30, ale nie przeczuwam nic dobrego. Także żegnam się z Wami powoli , a Wam życzę pięknej 9 miesięcznej przygody ♥️ Trzymajcie się
U mnie w pracy mawiamy: jeśli pacjent chce żyć to medycyna jest bezsilna więc bądź dobrej myśli. Trzymam mocno za Was kciuki🤞🤞🤞

reklama
Cześć dziewczyny 😞 ja znów dziś od rana plamię i to dosyć dużo ,do tego zupełnie zaniknely mi objawy. Zadzwoniłam do mojego gin i kazał mi zwiększyć dawkę luteiny , a co do braku objawow powiedział , że to nie wróży dobrze . Co prawda niczego nie przesadza ale nie jest to dobrze. Idę do niego jutro na 15.30, ale nie przeczuwam nic dobrego. Także żegnam się z Wami powoli , a Wam życzę pięknej 9 miesięcznej przygody ♥️ Trzymajcie się
Nie nastawiaj się aż tak negatywnie, jeszcze nic nie jest przesadzone . Trzymam kciuki za Ciebie ❤️

Trzymaj się, wiem, że się boisz, ja trzymam kciuki i wierzę, że będzie dobrze ❤️

Trzymamy kciuki żebyś jednak jutro wróciła z dobrą wiadomością!
Zgadzam sie z poprzedniczką, czasem medycyna jest bezsilna, ale wtedy do gry wkracza nasza głowa i może jeszcze się wszystko wydarzyć :)

Dziewczyny, z mojego przeziębienia zostało mi tylko jakby uczucie zalegania w nosie przez co mam jeszcze zmieniony głos. Nie leci mi katar, oddycham przez nos ale tak jakby tam coś jeszcze zalegało. Jak się z tym uporać? Inhalacje?
Polecam inhalacje. Mnie rozłożyło dzień po tym jak zobaczyłam dwie krechy. Od razu zamówiłam nebulizator za 100 zł dokupiłam sól fizjo i uratował sprawę. Zawsze się przyda przy dzieciaczku jeśli nie masz oczywiście ;)

Do mojego lekarza pierwszy wolny termin prywatnie 28 luty 🤦🏼‍♀️

Jutro idę na Betę bo nie wytrzymam tej niepewności…brzuch boli, spać mi się chce, zero energii a moje dziecko zamiast w szkole ze mną w pracy.

Słuchajcie 7 lat…wszystko zapomniałam. Betę się powtarza ? Po jakim czasie ?
Właśnie mnie olśniło ze wypadałoby jakieś witaminy zacząć brać 🙈🙈🙈OMG…
Ja tez zapomniałam ale przyrost bety sprawdza się co 48h czy rośnie :) Potem wizyta z usg i pomału jesteś w domu :) U mnie 6 lat różnicy będzie jak się uda

Kochana ja nie mam żadnych objawów do tej pory wiec to o niczym nie przesądza. 3maj się - może to jakiś krwiaczek albo jeszcze coś - naprawdę różne rzeczy się dzieją a dzieciaki dają radę. Nie zamartwiaj się na zapas a my ty myślimy o tobie ❤️

reklama
Dziewczyny,
Odkryłam właśnie, ze moja blizna po cesarce totalnie sie wygładziła 😳😳😳a miałam grubego czerwonego bliznowca, toż to szok dla mnie ogromny, jakim cudem to się mogło stać🤔🤔

Do góry