reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2022

Cześć dziewczyny 😞 ja znów dziś od rana plamię i to dosyć dużo ,do tego zupełnie zaniknely mi objawy. Zadzwoniłam do mojego gin i kazał mi zwiększyć dawkę luteiny , a co do braku objawow powiedział , że to nie wróży dobrze . Co prawda niczego nie przesadza ale nie jest to dobrze. Idę do niego jutro na 15.30, ale nie przeczuwam nic dobrego. Także żegnam się z Wami powoli , a Wam życzę pięknej 9 miesięcznej przygody ♥️ Trzymajcie się
U mnie w pracy mawiamy: jeśli pacjent chce żyć to medycyna jest bezsilna więc bądź dobrej myśli. Trzymam mocno za Was kciuki🤞🤞🤞

reklama
Cześć dziewczyny 😞 ja znów dziś od rana plamię i to dosyć dużo ,do tego zupełnie zaniknely mi objawy. Zadzwoniłam do mojego gin i kazał mi zwiększyć dawkę luteiny , a co do braku objawow powiedział , że to nie wróży dobrze . Co prawda niczego nie przesadza ale nie jest to dobrze. Idę do niego jutro na 15.30, ale nie przeczuwam nic dobrego. Także żegnam się z Wami powoli , a Wam życzę pięknej 9 miesięcznej przygody ♥️ Trzymajcie się
Nie nastawiaj się aż tak negatywnie, jeszcze nic nie jest przesadzone . Trzymam kciuki za Ciebie ❤️

Trzymaj się, wiem, że się boisz, ja trzymam kciuki i wierzę, że będzie dobrze ❤️

Trzymamy kciuki żebyś jednak jutro wróciła z dobrą wiadomością!
Zgadzam sie z poprzedniczką, czasem medycyna jest bezsilna, ale wtedy do gry wkracza nasza głowa i może jeszcze się wszystko wydarzyć :)

Dziewczyny, z mojego przeziębienia zostało mi tylko jakby uczucie zalegania w nosie przez co mam jeszcze zmieniony głos. Nie leci mi katar, oddycham przez nos ale tak jakby tam coś jeszcze zalegało. Jak się z tym uporać? Inhalacje?
Polecam inhalacje. Mnie rozłożyło dzień po tym jak zobaczyłam dwie krechy. Od razu zamówiłam nebulizator za 100 zł dokupiłam sól fizjo i uratował sprawę. Zawsze się przyda przy dzieciaczku jeśli nie masz oczywiście ;)

Do mojego lekarza pierwszy wolny termin prywatnie 28 luty 🤦🏼‍♀️

Jutro idę na Betę bo nie wytrzymam tej niepewności…brzuch boli, spać mi się chce, zero energii a moje dziecko zamiast w szkole ze mną w pracy.

Słuchajcie 7 lat…wszystko zapomniałam. Betę się powtarza ? Po jakim czasie ?
Właśnie mnie olśniło ze wypadałoby jakieś witaminy zacząć brać 🙈🙈🙈OMG…
Ja tez zapomniałam ale przyrost bety sprawdza się co 48h czy rośnie :) Potem wizyta z usg i pomału jesteś w domu :) U mnie 6 lat różnicy będzie jak się uda

Kochana ja nie mam żadnych objawów do tej pory wiec to o niczym nie przesądza. 3maj się - może to jakiś krwiaczek albo jeszcze coś - naprawdę różne rzeczy się dzieją a dzieciaki dają radę. Nie zamartwiaj się na zapas a my ty myślimy o tobie ❤️

reklama
Dziewczyny,
Odkryłam właśnie, ze moja blizna po cesarce totalnie sie wygładziła 😳😳😳a miałam grubego czerwonego bliznowca, toż to szok dla mnie ogromny, jakim cudem to się mogło stać🤔🤔

Do góry