reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2022

reklama
Hej dziewczyny jak tam Wasze samopoczucia? Ja dzisiaj kolejny dzień mdłości, nic mi się nie chce jeść , nic mi nie smakuje, a głodna jestem . Na nic nie mam ochoty 😐
Chce mi się spać:) siadam w fotelu zasypiam, kładę się na łóżku zasypiam, chodzę i ziewam;) narasta też we mnie bunt bo jedyne na co mam ochotę to słodycze, a mi nie wolno🤦‍♀️

Hej dziewczyny jak tam Wasze samopoczucia? Ja dzisiaj kolejny dzień mdłości, nic mi się nie chce jeść , nic mi nie smakuje, a głodna jestem . Na nic nie mam ochoty 😐
Najgorzej jest przy myciu zębów jak płukam gardło… wmusiam jedna kanapkę przed praca ale tak muliło i do tej pory czuje… zauważyłam, ze po godzinie 12 przechodzi. To już niedługo 😂

To za mną wczoraj chodziły frytki, ale koniecznie z Mac'a. Na szczęście do najbliższego mam 30 minut drogi, więc obeszło się smakiem. Za to dzisiaj kompletnie nie mam siły. Powinnam zrobić parę rzeczy w domu, a cały dzień leże na kanapie i oglądam serial. A jeszcze czeka mnie druga zmiana w pracy :(

Doskonale Cię rozumiem bo od czwartku siedzę w mieszkaniu i z nikim się nie widywałam przez moje przeziębienie i też mi się tęskni żeby się z kimś zobaczyć.
Dziewczyny ja nawet wczoraj po usg męża nie przytuliłam (tydzień temu równo się rozchorował, a w sobote pozytyw). Wołał do mnie przez ścianę rano, że z tych emocji nie spał całą noc 🤣

reklama
Do góry