reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2022

reklama
Hej dziewczyny jak tam Wasze samopoczucia? Ja dzisiaj kolejny dzień mdłości, nic mi się nie chce jeść , nic mi nie smakuje, a głodna jestem . Na nic nie mam ochoty 😐
Chce mi się spać:) siadam w fotelu zasypiam, kładę się na łóżku zasypiam, chodzę i ziewam;) narasta też we mnie bunt bo jedyne na co mam ochotę to słodycze, a mi nie wolno🤦‍♀️

Hej dziewczyny jak tam Wasze samopoczucia? Ja dzisiaj kolejny dzień mdłości, nic mi się nie chce jeść , nic mi nie smakuje, a głodna jestem . Na nic nie mam ochoty 😐
Najgorzej jest przy myciu zębów jak płukam gardło… wmusiam jedna kanapkę przed praca ale tak muliło i do tej pory czuje… zauważyłam, ze po godzinie 12 przechodzi. To już niedługo 😂

To za mną wczoraj chodziły frytki, ale koniecznie z Mac'a. Na szczęście do najbliższego mam 30 minut drogi, więc obeszło się smakiem. Za to dzisiaj kompletnie nie mam siły. Powinnam zrobić parę rzeczy w domu, a cały dzień leże na kanapie i oglądam serial. A jeszcze czeka mnie druga zmiana w pracy :(

Doskonale Cię rozumiem bo od czwartku siedzę w mieszkaniu i z nikim się nie widywałam przez moje przeziębienie i też mi się tęskni żeby się z kimś zobaczyć.
Dziewczyny ja nawet wczoraj po usg męża nie przytuliłam (tydzień temu równo się rozchorował, a w sobote pozytyw). Wołał do mnie przez ścianę rano, że z tych emocji nie spał całą noc 🤣

reklama
Do góry