karolciaxd.x3
Fanka BB :)
Dzięki dziewczyny
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej! Ja również z sierpniowek podobna sytuacja, u mnie termin z om 28.08 ale ciąża na pewno o kilka dni młodsza , dowiem się dokładnie we wtorekHej
Jestem na sierpniówkach bo termin z OM wychodzi mi na 31.08 ale ciąża jest o kilka dni młodsza, myślę że i tak urodzę we wrześniu(o ile będzie wszystko dobrze).
Też mam mdłości bez wymiotów, raczej lekkie ale czasem się zwiększają. No i bóle podbrzusza ale lekarz mnie uspokoił, że to normalne
Póki co daje rade[emoji16] zobaczymy jak będzie dalej[emoji846]Hej! Ja również z sierpniowek podobna sytuacja, u mnie termin z om 28.08 ale ciąża na pewno o kilka dni młodsza , dowiem się dokładnie we wtorek [emoji3590]
Nadążasz czytać oba wątki?
Proponuję pójść spać mi pomagaNie wiem czy to przez pogodę czy to hormony...
mam strasznego doła i cały czas dzisiaj rycze.
Macie jakiś pomysł na poprawę chumoru?
Słownik *spam*A co to jest?
Ja robiłam tylko betę, dobrze również zrobić progesteron, żeby potwierdzić lub wykluczyć bramie wzmacniaczyDziewczyny jakie badanie robiłyście oprócz Bety? Poszłam dziś na powtórne po 48h, nie mogłam sobie przypomnieć nazwy badania tego drugiego a panie mówią że one nie wiedzą jakie się robi badanie w ciąży na p (tyle pamiętałam) ... czytała mi pani całą listę i wybrałam progesteron i nie wiem czy dobrze
Gratulacje i kciukiHejka
dołączam do was, dzisiaj pozytywny test ciążowy. Termin miesiączki na jutro Z tego co pokazuje kalkulator to termin miałabym na 23.09.2022
Ogólnie staraliśmy się od maja 2021 r. Miałam jedną ciążę biochemiczną. Teraz dwie piękne kreski i mam nadzieję, że wszystko będzie szło dobrze a usg potwierdzi fasolkę
w pierwszej ciąży tak miałam, mocne bóle okresowo wzdęciowe plus ból jajnika i pachwinDziewczyny a czy miewacie bóle brzucha/podbrzusza i takie jakby lekkie skurcze. Ja co jakiś czas , najczęściej w nocy mam takie kilku- kilkunastominutowe bóle brzucha z lekkimi skurczami . I zastanawiam się czy to Ok.
GratulacjeDziewczyny, ja już po wizycie u gina. Z USG mam 7+2 i mamy już serduszko
GratulacjeWitam dziewczyny! Dołączam im ja, są upragnione 2 kreseczki, czekam na wizytę u lekarza za tydzień
Mam takie mdłości, ze muszę czasem głęboko oddychać, żeby nie biec do toaletyDziewczyny a czy wy macie też takie mdłości? Co prawda nie wymiotuję, ale mdłości mi baardzo dokuczają :/
To nie wróży dobrze, powtórz dla pewnościDziewczyny po 48 h beta mi spadła :O co to znaczy? ratujcie
miałam 4900 a mam 4500 dzisiaj...
GratulacjeHej! Jestem po wizycie! Słyszałam serce…. Kocham…. Ciąża dość zagrożona niestety, lekarz mówił, że będziemy się cieszyć w 20 tygodniu…. Potrzeba duuużo cierpliwości… termin 04.09, można wpisać na listę
Ja 38Hashimoto, tsh 4,6, 40 lat na karku i mięśniak w macicy…
Ja 38Oczywiście bierzesz leki? Ja też mam mięśniaka ale on nie zagraża dziecku.. Tak mówi lekarz. Badałam tarczycę niby anty tpo podwyższone ale usg czysto więc jutro pokaże mojej ginu i zivaczymy czy da mi leki... Tsh miałam 2.02.w wiek 36 na karku też już nie najmłodsza... Będzie dobrze
KciukiMam… i to tak mdli, że czuję się jak potłuczona, a funkcjonować muszę jakoś. Najgorzej jest do południa, a potem jak wrócę z pracy po 17. W nocy jest Ok.
Dziewczyny ja jutro wizyta o 12:20 idziemy z mężem. Pierwszy raz w życiu taka sytuacja, już mam stresa. Mam nadzieję, że tez będę mogła sie pochwalić takimi pięknymi zdjęciami jak wy
Trzymam kciukoleCześć kochane czytam i czytam i super ze są takie forum gdzie można dostać trochę wsparcia i każda rozumie co przechodzi druga
Ja swoje drugie usg przejdę w piątek o 10:20 ( pierwsze miałam ok 2 tyg temu jednak dr na którego trafiłam był całkowicie bez empatii zrozumienia i chęci pomocy- uznał ciąże jako 6i 5 dni i wczesne poronienie-puste jajo, jednak według moich obliczeń oraz przez bardzo nieregularne miesiączki 37-42 dni wychodzi ze ciąża był wtedy zdecydowanie młodsza wiec trzymajcie kciuki aby w piątek widzieć już ta perełkę
Jak u Was kochane z zapachami ? U mnie jest totalny dramat mięso kawa smażone nie myślałam ze tak może coś mi śmierdzieć od jakiegoś czasu jem bardzo mało bo nic mi nie przechodzi (
Ja płaczę na tej piosence od zawsze, plus czasem na bardziej chwytajacej za serce reklamie np fundacji. Do tego nie moge oglądać filmow z psim bohaterem w roli głównej. A teraz to lzy mi sie kreca jak pomysle jakie mam szczescie, ze mam fasolke w brzuchu i jak patrze na psaKocham te historie
Ja dzis sie rozryczałam przy piosence Unsteady z filmu me before you
U mnie 5+1 nie bylo nic. Oczywiscie sie zestresowalam, ale pozniej znalazlam artykul u mamy ginekolog i tam bylo fajnie w dniach wszystko opisane mniej wiecejDziewczyny czy myślicie ze 5 tygodni I 4 dni od poprzedniej miesiączki będzie już coś widać na usg ?