reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2022

reklama
A powiedzcie dziewczyny czy macie mdłości?? U mnie dzisiaj 5+2 i jak narazie nic
Mi się zaczęły 6+1, nie mogę być na głodzie bo jest źle 😅
Miałam na początku zeszłego tygodnia bardzo delikatne, potem przeszły a teraz nie wiem czy to moja głowa sobie nie wmawia znowu 🙈 a macie tak że po przebudzeniu wasze ciało chce się wypręzyć? Taki mus że musi się rozciągnąć ?
Tak! Ja tak mam, czasami tez jak w nocy się przebudzę i wtedy jak sie przeciągam to mam wrażenie że brzuch mi się tak źle naciąga… wiem to głupie 😅 ale mam wrażenie ze sobie robie na niekorzyść…

Mi się zaczęły 6+1, nie mogę być na głodzie bo jest źle 😅

Tak! Ja tak mam, czasami tez jak w nocy się przebudzę i wtedy jak sie przeciągam to mam wrażenie że brzuch mi się tak źle naciąga… wiem to głupie 😅 ale mam wrażenie ze sobie robie na niekorzyść…
Czuję mus przeciągnięcia się ale tego nie robię bo się boję 🙊🙈 wcześniej przed ciążą tego nie miałam

Jak fajnie pisać o naszych odczuciach i objawach ... Bo na staraczkach strach było pisać takie rzeczy bo zaraz ktoś naskakiwal że po co się nakręcacie itp itd.
Chyba po to tu jesteśmy... Żeby sobie pomagać i pisać o naszych odczuciach i strachu.. Wiadomo zawsze będzie... Ale trzeba mysleć pozytywnie

Ostatnia edycja:
Jak fajnie pisać o naszych odczuciach i objawach ... Bo na staraczkach strach było pisać takie rzeczy bo zaraz ktoś naskakiwal że po co się nakręcacie itp itd.
Bo na staraczkach raczej o objawach ciążowych( czyli po pozytywnym teście) nie powinno się pisać ☺️ A objawy przed ciążą to mogą być równie dobrze objawy po prostu na @.
Ja jakiś czas temu byłam na staraczkach i bardzo miło wspominam tam czas no i przede wszystkim otrzymałam od dziewczyn ogrom wiedzy oraz wsparcie po swojej stracie. To co wiedziałam rok temu a co wiem teraz to jest bez porównania 🙈

A tutaj wszystko co związane z naszymi ciążami jest mile widziane! po to jest te forum „wrześniowe mamy” żeby się wspierać, wymieniać doświadczeniami i wiedzą oraz służyć pomocą czy po prostu ciepłym słowem ☺️ Mam nadzieję, że miła atmosfera z nami zostanie do końca ❤️🔥

reklama
Pamiętam, jak przy staraniach przed poprzednią ciąża, co cykl miałam pełne objawy "ciążowe". A w cyklu, w którym zaszłam byłam na wczasach akurat w momencie gdzie miałam testować, ale że byliśmy ze znajomymi to czas leciał bardzo szybko i mi się zapomniało i wtedy jak się na tym nie skupiałam to objawów żadnych nie czułam ;)

Do góry