reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2022

Ja miałam 16.20 i gin mówiła że jest dobrze.. 🙄Ale biorę luteinę 2x1 na lekkie bóle podbrzusza
Chyba co lekarz to inne zalecenia
Ja przy staraniach jak robiłam proga 7dpo i był w okolicach 14-19 Mówił ze najlepiej aby było ok 30.
Teraz w ciąży Robiłam proga 28.12 i 30.12
Wyniki kolejno 19.3 i 20.8
03.01 pojawiło się plamienie i od razu dostałam luteinę 2x1

reklama
Chyba co lekarz to inne zalecenia
Ja przy staraniach jak robiłam proga 7dpo i był w okolicach 14-19 Mówił ze najlepiej aby było ok 30.
Teraz w ciąży Robiłam proga 28.12 i 30.12
Wyniki kolejno 19.3 i 20.8
03.01 pojawiło się plamienie i od razu dostałam luteinę 2x1
Też sądzę że niski ale ona mówi że on będzie rósł.. Na wszelki wypadek mam luteinę

Z ciekawości byłaś na prywatnej, czy na NFZ? Ja w 5 tc poszłam na NFZ i nie dostałam nawet wydruku. Oczywiście był sam pęcherzyk, ale nawet takie bym schowała pod poduszkę 😂
W sumie to nawet nie powiedziała ile ma pęcherzyk tylko tyle, że w macicy i 5tc się zgadza.
Ja chodzę prywatnie i dostałam chyba 5 wydruków łącznie z obrazem jajników
Pęcherzyk ciążowy z wymiarami i ciałko żółte ☺️ Byłam wtedy w 5tc+4

Ja chodzę prywatnie i dostałam chyba 5 wydruków łącznie z obrazem jajników
Pęcherzyk ciążowy z wymiarami i ciałko żółte ☺️ Byłam wtedy w 5tc+4
Dlatego utwierdziłam się w przekonaniu, że wizyty prywatne będą najlepszym rozwiązaniem. Nie chciałam wydawać 250 zł na wizytę wiedząc, że niewiele będzie widać więc na tę w 5 tc skusiłam się na NFZ.

reklama
Dziękuję. Za was wszystkie również. Wkoncu musi się udać
dokładnie! Musimy być dobrej myśli choć wiadomo ze to jest ciężkie.
Ja się tez schizowałam niskim progiem po wynikach nie mogłam myśleć o niczym innym. U lekarza dostałam luteinę( w dzień wizyty przed wyjściem dostałam tez niestety lekkiego plamienia przy podcieraniu) wiec jestem dużo spokojniejsza ze zrobiłam wszystko co mogłam żeby było ok.
Także nie stresuj się mocno i bądź dobrej myśli! ❤️☺️

Do góry