reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2022

reklama
A powiedzcie dziewczyny czy macie mdłości?? U mnie dzisiaj 5+2 i jak narazie nic
Mi się zaczęły 6+1, nie mogę być na głodzie bo jest źle 😅
Miałam na początku zeszłego tygodnia bardzo delikatne, potem przeszły a teraz nie wiem czy to moja głowa sobie nie wmawia znowu 🙈 a macie tak że po przebudzeniu wasze ciało chce się wypręzyć? Taki mus że musi się rozciągnąć ?
Tak! Ja tak mam, czasami tez jak w nocy się przebudzę i wtedy jak sie przeciągam to mam wrażenie że brzuch mi się tak źle naciąga… wiem to głupie 😅 ale mam wrażenie ze sobie robie na niekorzyść…

Mi się zaczęły 6+1, nie mogę być na głodzie bo jest źle 😅

Tak! Ja tak mam, czasami tez jak w nocy się przebudzę i wtedy jak sie przeciągam to mam wrażenie że brzuch mi się tak źle naciąga… wiem to głupie 😅 ale mam wrażenie ze sobie robie na niekorzyść…
Czuję mus przeciągnięcia się ale tego nie robię bo się boję 🙊🙈 wcześniej przed ciążą tego nie miałam

Jak fajnie pisać o naszych odczuciach i objawach ... Bo na staraczkach strach było pisać takie rzeczy bo zaraz ktoś naskakiwal że po co się nakręcacie itp itd.
Chyba po to tu jesteśmy... Żeby sobie pomagać i pisać o naszych odczuciach i strachu.. Wiadomo zawsze będzie... Ale trzeba mysleć pozytywnie

Ostatnia edycja:
Jak fajnie pisać o naszych odczuciach i objawach ... Bo na staraczkach strach było pisać takie rzeczy bo zaraz ktoś naskakiwal że po co się nakręcacie itp itd.
Bo na staraczkach raczej o objawach ciążowych( czyli po pozytywnym teście) nie powinno się pisać ☺️ A objawy przed ciążą to mogą być równie dobrze objawy po prostu na @.
Ja jakiś czas temu byłam na staraczkach i bardzo miło wspominam tam czas no i przede wszystkim otrzymałam od dziewczyn ogrom wiedzy oraz wsparcie po swojej stracie. To co wiedziałam rok temu a co wiem teraz to jest bez porównania 🙈

A tutaj wszystko co związane z naszymi ciążami jest mile widziane! po to jest te forum „wrześniowe mamy” żeby się wspierać, wymieniać doświadczeniami i wiedzą oraz służyć pomocą czy po prostu ciepłym słowem ☺️ Mam nadzieję, że miła atmosfera z nami zostanie do końca ❤️🔥

reklama
Pamiętam, jak przy staraniach przed poprzednią ciąża, co cykl miałam pełne objawy "ciążowe". A w cyklu, w którym zaszłam byłam na wczasach akurat w momencie gdzie miałam testować, ale że byliśmy ze znajomymi to czas leciał bardzo szybko i mi się zapomniało i wtedy jak się na tym nie skupiałam to objawów żadnych nie czułam ;)

Do góry