sandruszkin
Początkująca w BB
trzymam kciuki za wynikWłaśnie czekam w kolejce , w tym samym laboratorium
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
trzymam kciuki za wynikWłaśnie czekam w kolejce , w tym samym laboratorium
Ooo tez mialam miesiac wczesniej biochemiczną, dopóki nie zobaczę serduszka to nie będę spokojnaU mnie byl drugi miesiac staran, w pierwszym mialam biochemiczna i jak na zlosc miesiaczka przyszla w dniu, w ktorym kuzynka mojego narzeczonego oglosila, ze sama jest w ciazy
W tym miesiacu myslalam, ze w ogole nie wyjdzie, bo owulacja przypadala na swieta,a w tym czasie mialam byc w trasie i w Polsce, a tam za bardzo nie ma jak sie poprzytulac Na szczescie stalo sie inaczej i jak wszystko bedzie dobrze, bede miala historie zycia do opowiedzenia swojemu dziecku
Moj ginekolog po zobaczeniu na USG ciąży już mi nie zalecał badać beta hcg bo właśnie później już tak nie rośnie jak na początku i to tylko niepotrzebny stres.Czy wiecie może od jakiego poziomu Beta nie przyrasta już na poziome 66%? Otrzymałam właśnie drugi wynik i wynosi 26tys, czyli przyrost na poziomie 35%. Oczywiście przeszukałam już pół internetu i znalazłam gdzieś info, że po przekroczeniu 6tys Beta nie przyrasta już tak szybko. Z drugiej strony sama już nie wiem, przy ostatnim poronieniu też słaby były przyrosty także nie wiem co o tym myśleć
Według aplikacji mam 6+5tc i termin 2 września, a z USG 7+2 więc końcówka sierpnia wypadaJeej super masz już wyliczony wstępny termin porodu? :*
Hej! Grzeje już Ci tu miejsce U mnie dziś beta hcg 33.2 więc duży przyrost jak dwa dni temu było 4.3 Dostałam już receptę na zastrzyki przeciwzakrzepowe i mam przyjść za 3 tygodnie Nie wiem jak tyle wytrzymam!Cześć dziewczyny ! to i ja się już z Wami nieśmiało przywitam . Za mną 1 poronienie w 12 tc i jedna biochemiczna . W 7 cs chyba w końcu się udało Beta z 10.01 - 172 a dzisiaj -468 . Termin z OM na 21.09
Dlatego ja Zbadałam 5.01 i 7.01 i teraz tylko czekam na usg... I tak stresuje się nieziemsko a wizyta już jutro wieczorkiemMoj ginekolog po zobaczeniu na USG ciąży już mi nie zalecał badać beta hcg bo właśnie później już tak nie rośnie jak na początku i to tylko niepotrzebny stres.
Hej miło Cię widzieć super przyrost ! Idę na 1 wizytę 2.2 to będzie 7 tydzień .Czy Ty przypadkiem tez nie masz wtedy wizyty ?Hej! Grzeje już Ci tu miejsce U mnie dziś beta hcg 33.2 więc duży przyrost jak dwa dni temu było 4.3 Dostałam już receptę na zastrzyki przeciwzakrzepowe i mam przyjść za 3 tygodnie Nie wiem jak tyle wytrzymam!
No myślę, że najlepiej poczekać do piątku na USG. Chyba zacznę medytować, by nie myślećMoj ginekolog po zobaczeniu na USG ciąży już mi nie zalecał badać beta hcg bo właśnie później już tak nie rośnie jak na początku i to tylko niepotrzebny stres.
Ja za 2 tygodnie mam wizytę i chyba zwariuję do tego czasu a mój mąż przy mnieHej! Grzeje już Ci tu miejsce U mnie dziś beta hcg 33.2 więc duży przyrost jak dwa dni temu było 4.3 Dostałam już receptę na zastrzyki przeciwzakrzepowe i mam przyjść za 3 tygodnie Nie wiem jak tyle wytrzymam!