Również mam cykle 32-35 i również jestem jeszcze przed @. Zaniepokoiło mnie to, ze kilka dni po owulacji zaczęło mnie podbrzusze boleć jak na @. Nie znając "objawów" wystraszylam sie ze dostane @ zaraz po owulacji
ale @ nie nadchodziła a podbrzusze pobolewalo kolejne dnie. Doszły klucia w jajnikach, i takie klucia w podbrzuszu. Skonsultowalam to, wpadlam na Wasze forum i dowiedzialam się ze to mogą być pierwsze objawy ciąży. Nigdy wcześniej mnie tak podbrzusze po owu nie bolało. Zawsze dzień przed @ max i na dodatek pobolewalo do kilku h a nie kilku dni
stąd moje bylo zdziwienie. Ciężko "przeoczyć" ten ból bo jest on specyficzny. Jestem 7 dni przed @ więc nie mam 100% czy to ciąża ale bardzo chciałabym do Waszego grona dołączyć
Cos nowego, co zauważyłam to płaczliwość która mam z 3 dnu po owulacji. Przeważnie skoki humorów mam kilka dni przed @. Wzruszam sie na kazdym kroku i płaczę choć nie wiem czemu. Ale to moge zwalić na przypadek, gorsza pogode ktora moze nadac klimat płaczliwości
Mam totalny brak apetytu ale to pewnie z nerwów. Testów jeszcze nie robiłam bo chyba za wcześnie i mega podziwiam dziewczyny które mialy już pozytywny daleko przed @
Ja ciągle sie boje ze to falszywy alarm i boje sie robić testy przed @. Prócz tego objawy mam typowe jak przed okresem (drazliwe, bolace piersi)