reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2022

reklama
W przyszłym tygodniu druga wizyta i powiedział że wtedy założy kartę i skierowanie na badania . Tylko ile ja zapłacę za nie ? 🙄 Zapomniałam go zapytać czy ma umowę z NFZ 🤦
Nie wiem czy masz gdzieś u siebie „diagnostykę”, u nich na stronie możesz sprawdzić ceny 😉 Ja się właśnie zastanawiam czy nie zapisać się do lekarza z NFZ, bo nie wiem czy w moim pakiecie medycznym mam wszystko czego będę potrzebowała 🤷🏼‍♀️

Nie wiem czy masz gdzieś u siebie „diagnostykę”, u nich na stronie możesz sprawdzić ceny 😉 Ja się właśnie zastanawiam czy nie zapisać się do lekarza z NFZ, bo nie wiem czy w moim pakiecie medycznym mam wszystko czego będę potrzebowała 🤷🏼‍♀️
A ja się właśnie zastanawiałam, czy nie wykupić sobie jakiegoś pakietu ale nie wiem jaki.

Chyba będę robić w alab labolatoria . Ja się zapisuje tak do ginekologa na NFZ i się zapisać nie mogę 😋 tak się za to zabieram... 😅 Chodzę prywatnie póki co

Ja mam drugą wizytę 3 lutego i myślałam już iść z tymi wszystkimi wynikami. Zastanawiam się jeszcze, na jakie suplementy się zdecydować. Póki co biorę tylko Wit D i folik. Zastanawiam się między mama dha premium albo prenatal duo.
Prenatal uno... Duo jest po 12tyg.. Polecam bardzo dobre mają imbir i choline w składzie

Też robiłam już te podstawowe badania, zastanawiam się teraz nad jakimś pakietem infekcyjnym dla kobiet w ciąży i muszę jeszcze potwierdzić grupę krwi co robię już od jakiegoś czasu i zapominam 😅

reklama
Do góry