To jeszcze nie tak źle ...Ja tak mniej więcej liczyłam (łącznie z tymi badaniami na HIV, toksoplazmoze, grupa krwi, itd) to chyba ok 200zl wyszło.
reklama
-misia
Zaangażowana w BB
Nie wiem czy masz gdzieś u siebie „diagnostykę”, u nich na stronie możesz sprawdzić ceny Ja się właśnie zastanawiam czy nie zapisać się do lekarza z NFZ, bo nie wiem czy w moim pakiecie medycznym mam wszystko czego będę potrzebowałaW przyszłym tygodniu druga wizyta i powiedział że wtedy założy kartę i skierowanie na badania . Tylko ile ja zapłacę za nie ? Zapomniałam go zapytać czy ma umowę z NFZ
staraczka_22
Fanka BB :)
A ja się właśnie zastanawiałam, czy nie wykupić sobie jakiegoś pakietu ale nie wiem jaki.Nie wiem czy masz gdzieś u siebie „diagnostykę”, u nich na stronie możesz sprawdzić ceny Ja się właśnie zastanawiam czy nie zapisać się do lekarza z NFZ, bo nie wiem czy w moim pakiecie medycznym mam wszystko czego będę potrzebowała
Chyba będę robić w alab labolatoria . Ja się zapisuje tak do ginekologa na NFZ i się zapisać nie mogę tak się za to zabieram... Chodzę prywatnie póki coNie wiem czy masz gdzieś u siebie „diagnostykę”, u nich na stronie możesz sprawdzić ceny Ja się właśnie zastanawiam czy nie zapisać się do lekarza z NFZ, bo nie wiem czy w moim pakiecie medycznym mam wszystko czego będę potrzebowała
-misia
Zaangażowana w BB
Ja mam z PZU, jak dotąd jestem zadowolona. Jak byłam w środę na badaniach to z ciekawości zobaczyłam ile bym za nie zapłaciła. Wyszło ponad 350zlA ja się właśnie zastanawiałam, czy nie wykupić sobie jakiegoś pakietu ale nie wiem jaki.
-misia
Zaangażowana w BB
to tak jak ja dziennie gadam że zaraz będę dzwonić i się umawiać, ale do dzisiaj jakoś mi to nie wyszłoChyba będę robić w alab labolatoria . Ja się zapisuje tak do ginekologa na NFZ i się zapisać nie mogę tak się za to zabieram... Chodzę prywatnie póki co
staraczka_22
A ile płaciłaś za ten pakiet? I on w dowolnym laboratorium obowiązuje?Ja mam z PZU, jak dotąd jestem zadowolona. Jak byłam w środę na badaniach to z ciekawości zobaczyłam ile bym za nie zapłaciła. Wyszło ponad 350zl
Nadziejaumieraostatnia4
Prenatal uno... Duo jest po 12tyg.. Polecam bardzo dobre mają imbir i choline w składzieJa mam drugą wizytę 3 lutego i myślałam już iść z tymi wszystkimi wynikami. Zastanawiam się jeszcze, na jakie suplementy się zdecydować. Póki co biorę tylko Wit D i folik. Zastanawiam się między mama dha premium albo prenatal duo.
rikipatyki
Też robiłam już te podstawowe badania, zastanawiam się teraz nad jakimś pakietem infekcyjnym dla kobiet w ciąży i muszę jeszcze potwierdzić grupę krwi co robię już od jakiegoś czasu i zapominam
reklama
-misia
Zaangażowana w BB
Ja mam pakiet w pracy wykupiony.A ile płaciłaś za ten pakiet? I on w dowolnym laboratorium obowiązuje?
Niestety nie w każdym, w moim mieście jest tylko jedno labo z tego i tylko w środy, więc ja dojeżdżam do sąsiadów gdzie dziennie mogą pobrać materiał
Podziel się: