reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2022

Dziewczyny a przymierzacie się powoli do tych podstawowych badań krwi?
Ja w poniedziałek mam spotkanie z moją położną bo kolejna wizyta z lekarzem to dopiero 14.02 na test PAPPA i hcg. Ona ma mi dać cały komplet badań, który mam zrobić obowiązkowo do 10tyg ciąży… kazali przygotować 500zl i wszystko robią na miejscu. Dosyć drogą wybrałam ta przychodnie, kompletnie nie wiedziałam czym się kierować, wzięłam pod uwagę opinie innych. To moja pierwsza ciąża, nie wiem co do czego, mam nadzieje ze oni poprowadzą mnie za rękę ale właśnie przy tym stracę kupę kasy… w kolejnej ciąży już będę mądrzejsza jak to przejdę 😊 jak tylko dostanę skierowanie to dam Wam znać co na nim jest i co warto zrobić, wtedy już będę 8+1

reklama
Ja mam z PZU, jak dotąd jestem zadowolona. Jak byłam w środę na badaniach to z ciekawości zobaczyłam ile bym za nie zapłaciła. Wyszło ponad 350zl 😵‍💫🤭
A jaki masz pakiet ? Bo tez mam z PZU ten jakiś rozszerzony bo niedawno go rozszerzyłam i zastanawiam się czy właśnie mnie złapią wszystkie te badania

A jaki masz pakiet ? Bo tez mam z PZU ten jakiś rozszerzony bo niedawno go rozszerzyłam i zastanawiam się czy właśnie mnie złapią wszystkie te badania
Sprawdzę jutro w pracy i Ci napiszę, ale coś kojarzę, że chyba rozszerzony 🤔 Nigdy jeszcze nie płaciłam za badania, ani za wizyty (u endo jestem co 3-ce, u gin też, nooo w tym roku częściej 😉)
Wstawiam Wam zdjęcia jakie badania miałam od ginekologa do zrobienia.

Załączniki

• 263D154B-9EE1-4489-BF48-38FF751F5C84.jpeg
    263D154B-9EE1-4489-BF48-38FF751F5C84.jpeg
    1,1 MB · Wyświetleń: 60
  • E1BD77EC-172C-40F6-9834-4DF4F658F84D.jpeg
    E1BD77EC-172C-40F6-9834-4DF4F658F84D.jpeg
    1,5 MB · Wyświetleń: 68
Sprawdzę jutro w pracy i Ci napiszę, ale coś kojarzę, że chyba rozszerzony 🤔 Nigdy jeszcze nie płaciłam za badania, ani za wizyty (u endo jestem co 3-ce, u gin też, nooo w tym roku częściej 😉)
Wstawiam Wam zdjęcia jakie badania miałam od ginekologa do zrobienia.
Właśnie dziewczyny , a miałyście różyczkę ? Bo ja nie 🤷‍♀️

Dzisiaj byłam umówiona na teleporadę u rodzinnego i tak załatwiłam skierowanie na podstawowe badania krwi, tsh, mocz i glukozę.
Mam zamiar iść na badania jutro lub w piątek:)
O, wlasnie, rodzinny da na to bez problemu skierowanie? Chce zrobić tak samo :) Co mówiłaś? Że po prostu jestes w ciąży i chciałabyś skierowanie na te badania?

reklama
Do góry