Klaudeczka94
Fanka BB :)
Trzymamy kciuki daj znac co i jakJadę kochane jesteście naprawde dziękuję za wsparcie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymamy kciuki daj znac co i jakJadę kochane jesteście naprawde dziękuję za wsparcie
Ja znowu od wczoraj totalny brak apetytu , „coś bym „ zjadła ale sama w sumie nie wiem coNajczęściej jogurt naturalny z bananem i granolą. Jak mam ochotę na słono to piada z suszonymi pomidorami, serem, szpinakiem z patelni, a czasem zwykłe kanapki. Dziś akurat nie miałam ochoty za bardzo więc zjadłam kilka pomidorków koktajlowych i rzodkiewek. Przewijały się też jajka na twardo z majonezem i ogórkiem. Z tym, że u mnie mdłości wystąpiły tylko kilka razy, a dziś kończę 7tc. Non stop mam jakieś zachciewajki, wczoraj nawet od samego patrzenia na miskę popcronu w serialu...
3 końcówka
Przed chwilą rozmawiałam z teściową i jak mi tylko powiedziała, że trze marchewkę na surówkę to już się ślinię. Dodam, że jestem w pracy Najgorzej z obiadem marzy mi się ogórkowa, żurek, makaron z suszonymi pomidorami, myślę też o frytkach, a dopiero 12.00Ja znowu od wczoraj totalny brak apetytu , „coś bym „ zjadła ale sama w sumie nie wiem co
Słychać nie ale widać było.Czy jak byłaś na wizycie to było już słychać serce bobasa?
A kto się zalicza do klasy średniej?Czytam teraz że jak Wam w pracy naliczaja ulgę dla klasy średniej to będąc na l4 i później macierzyńskim trzeba będzie w rozliczeniu rocznym zwracać tą ulgę bo się nie należy jak ktoś jest na l4 ciazowym i później macierzyńskim Brawo Złoty Polski Wał!
u mnie tak wlasnie bylo, w zeszlym cyklu, z tym, ze kreski na tescie byly zdecydowanie jasniejszeTo może być też biochemiczna na takim wczesnym etapie