reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2022

reklama
Ja właśnie pierwszy raz ją „aplikowałam”. Wy sobie ją aplikujecie tym dołączonym aplikatorem czy normalnie palcami ? Bo zrobiłam tym aplikatorem i mam wrażenie , że sobie tam podrażniłam
Mi lekarka kazała palcem na głębokość palca właśnie. Czytałam też w ulotce, żeby w ciąży nie używać aplikatora.

Ktoś już się zapisał na badania prenatalne? Robicie w okolicy 12 tyg? U mnie dwa razy na pierwszych prenatalnych trafnie określili płeć 😆 Ciekawe co tym razem wyjdzie. Mam chlopca i dziewczynkę więc obojętne mi co będzie trzecie ale ciekawa jestem. Już bym ciuszki segregowala 😆 Wielu ciuszkow się pozbyłam już a jeszcze bym je wykorzystała 😁
Jestem zapisana na prenatalne na 2.03.

reklama
Ja właśnie pierwszy raz ją „aplikowałam”. Wy sobie ją aplikujecie tym dołączonym aplikatorem czy normalnie palcami ? Bo zrobiłam tym aplikatorem i mam wrażenie , że sobie tam podrażniłam
ja aplikatorem, nie jest to komfortowe niestety, ale coraz lepiej mi idzie. pozycja jak na usg i ładnie wchodzi :)

Do góry