reklama
Nadziejaumieraostatnia4
Fanka BB :)
Też piersi i częste korzystanie z toalety.. Czasami zawroty głowy.. Mdłości zero ale sądzę że to przez prenatal uno.. On ma tam skład i imbir właśnie i on mi pomaga.. Po innych miałam mega wymiotyWszedl mi dzisiaj mega ból piersi, są jak dwie skały zwykle przed okresem miałam tez wrażliwe piersi ale teraz to jakiś armagedon
Co u Was? Jakieś symptomy?
Miłego wieczorku
bejbi002
U mnie mega pieczenie brodawek podczas karmienia pojawiło się jakoś 5 dni temu to chyba był pierwszy objaw zwiastujący ciążę, nadal są bardzo tkliwe oprócz tego jeszcze nic specjalnego nie zauważyłam. W poprzedniej ciąży też nie miałam objawów oprócz obrzmiałych piersi, cała tamta ciąża bezproblemowa do końca w pełni sił, oby i tym razemWszedl mi dzisiaj mega ból piersi, są jak dwie skały zwykle przed okresem miałam tez wrażliwe piersi ale teraz to jakiś armagedon
Miłego wieczorku
Nadziejaumieraostatnia4
Chciałabym ale chlop za granicąDziewczyny a takie pytanie, współżyjecie? Mój chłop się boi i czekamy do wizyty w poniedziałek
bejbi002
Przyjmowałam większość poprzedniej ciąży, brudziła. Czasami myślałam, że cała wypadła, taka to była ilość ale podobno tak to mogło wyglądać.Hej, czy Wam też ta luteina tak brudzi bieliznę? Czy ja ją za płytko zakładam
Nadziejaumieraostatnia4
Też tak mam... Czasami wkładka aż biała ape nie robię tym aplikatorem bo plamiłam... A jak robię palcem to jest wszystko ok.. Co ma wchłonąć to wchłonie tak mi gin mówiłaPrzyjmowałam większość poprzedniej ciąży, brudziła. Czasami myślałam, że cała wypadła, taka to była ilość ale podobno tak to mogło wyglądać.
Patrycja899
My narazie zakaz przez te plamienia, ale i tak traktuje mnie teraz jak ze szkła, więc co dopiero mówić o zbliżeniuDziewczyny a takie pytanie, współżyjecie? Mój chłop się boi i czekamy do wizyty w poniedziałek
reklama
Rachelita
Bolą mnie piersi, sikam co 15 minut i ciągle mi się odbija ale o dziwno nie jestem wcale zmęczonaWszedl mi dzisiaj mega ból piersi, są jak dwie skały zwykle przed okresem miałam tez wrażliwe piersi ale teraz to jakiś armagedon
Miłego wieczorku
Współżyję bo mam tak wysokie libido, że hej wystarczy, że Mój przejdzie obok i jestem gotowaDziewczyny a takie pytanie, współżyjecie? Mój chłop się boi i czekamy do wizyty w poniedziałek
Podziel się: