Wyczekiwane
Początkująca w BB
Hejka kochane byłam w piątek na usg, zarodek się pojawił i okazuje się dzisiaj wybiło 8 tygodni Serduszko jest, ale lekarz nie puścił mi dźwięku sama tez nie prosiłam poczekam do kolejnego usg za 2 tygodnie termin wychodzi na 27.08 jednak zostaje z Wami ! Ponieważ myśle ze się przeciągnie do września bo mały jak widać rośnie w swoim tempie
W tym czasie multum badań do wykonania
Ps. Któraś wcześniej pisała o badaniach genowych takich jak od matki i takich samych ze niby u ojca dopytała lekarza o to i krótko powiedział ze jezeli grupa krwi matki jest - to wtedy można wykonać te testy u ojca rowniez jednak jak jest u matki grupa kwi + to nie ma konieczności u ojca )
Jak kochane nie wiecie bądź nie pamiętacie jaka macie grupę krwi to tez warto zrobić bo mi się lekarz o to pytał
W tym czasie multum badań do wykonania
Ps. Któraś wcześniej pisała o badaniach genowych takich jak od matki i takich samych ze niby u ojca dopytała lekarza o to i krótko powiedział ze jezeli grupa krwi matki jest - to wtedy można wykonać te testy u ojca rowniez jednak jak jest u matki grupa kwi + to nie ma konieczności u ojca )
Jak kochane nie wiecie bądź nie pamiętacie jaka macie grupę krwi to tez warto zrobić bo mi się lekarz o to pytał