Hej kobitki , wczoraj byłam na USG póki co wszystko ok , widziałam malutki zarodek 4 mm i było tętno wg usg 6+2 a wg ostatniej miesiączki 5+3 . Myślałam że nic nie zobaczę a tu takie zaskoczenie. Lekarz nie założył jeszcze karty ciąży , kazał przyjść za dwa tygodnie
reklama
O ale super!Hej kobitki , wczoraj byłam na USG póki co wszystko ok , widziałam malutki zarodek 4 mm i było tętno wg usg 6+2 a wg ostatniej miesiączki 5+3 . Myślałam że nic nie zobaczę a tu takie zaskoczenie. Lekarz nie założył jeszcze karty ciąży , kazał przyjść za dwa tygodnie
Klaudeczka94
Fanka BB :)
Dziewczyny odebrałam betę , w poniedziałek 137 , z wczoraj (czyli po 72 h) 687 . Kalkulator pokazuje mi przyrost o 192 %
Ada_M
Zaciekawiona BB
No właśnie nie mogłam go pogonić bo był w pracy na drugą zmianęWachania nastroju mam i to spore. Ale jak to Ty jeszcze raz leciałlaś do sklepu? U mnie na bank leciałby mąż...
No to super! Czyli w normie i pięknie rośnie!Dziewczyny odebrałam betę , w poniedziałek 137 , z wczoraj (czyli po 72 h) 687 . Kalkulator pokazuje mi przyrost o 192 %
Klaudeczka94
Ja już mam stres , że nie 200 sama ze soba chyba zwariujeNo to super! Czyli w normie i pięknie rośnie!
Atramentowa
O to u mnie było bardzo podobnie, tyle że 6+2 wg OM, i też kazali przyjść za dwa tygodnie i że wtedy założymy kartę...Hej kobitki , wczoraj byłam na USG póki co wszystko ok , widziałam malutki zarodek 4 mm i było tętno wg usg 6+2 a wg ostatniej miesiączki 5+3 . Myślałam że nic nie zobaczę a tu takie zaskoczenie. Lekarz nie założył jeszcze karty ciąży , kazał przyjść za dwa tygodnie
Nadziejaumieraostatnia4
Właśnie u mnie też z ostatniej miesiączki tydzień 5 a z usg pęcherzyk większy niż na 5 tydz ale kazała przyjść za 2tyg..tersz siedzę i się martwięO to u mnie było bardzo podobnie, tyle że 6+2 wg OM, i też kazali przyjść za dwa tygodnie i że wtedy założymy kartę...
reklama
MamaR
Czemu się martwisz? Poprostu miałaś wcześniej owulację. Ja np ostatnia @ miałam 8grudnia ale owulacje dopiero w 24dc więc na pewno mi USG nie pokryje się z tygodniami wg ostatniej miesiączkiWłaśnie u mnie też z ostatniej miesiączki tydzień 5 a z usg pęcherzyk większy niż na 5 tydz ale kazała przyjść za 2tyg..tersz siedzę i się martwię
Podziel się: