reklama
RissRose
Fanka BB :)
Tak można samemu pobrać w domu. Tak mi powiedziano w labolatorum, ale próbki bardzo ciężko dostać w aptece i najlepiej pytać w labolatorium czy takie majaTaka próbkę można samemu pobrac ? Mi ginekolog miał pobrac przy następnej wizycie ale to już bd 38 tydz więc zrobiłam szybciej ogólnie wszystkim moim znajomym pobierał ginekolog obojętnie do jakiego chodziły
Ja brałam doraźnie czopki ewaqu, ale ostatnio miałam normalnie codziennie problem. Kupiłam sobie paczkę suszonych śliwek i moreli i działają cuda tylko nie przesadź bo ja z desperacji najadłam się na początku i potem miałam okropne wzdęcia. Wiec dwie morelki i śliwki z rana i powinno pomocDziewczyny co na zaparcia w ostatnich tygodniach ciąży?
Paulina 1980
Mam termin na sobotę. Jutro ostatnia wizyta u lekarza .stresik jest czy już do szpitala na wywołanie. Wolę w domu być i czekać na rozwój....
Ostatnia edycja:
MamaMalina30
Śliwki polecam, teraz są już dobre, mi pomagająDziewczyny co na zaparcia w ostatnich tygodniach ciąży?
MamaMalina30
A ja od 2 w nocy dzisiaj jestem nie do życia 38+1 miałam się nie żalić ale może ulży kapkę, miałam takie twrdnienia brzusia ze szok, tak jeszcze nie było, bol przy przekręcaniu sie w łóżku chodzi o krocze, do łazienki co 20 min, a od rana to już chyba z niewyspania takie osłabienie ze brak chęci na cokolwiek szczerze bym już chciała moja malutka mieć tutaj. Ale ruchy czuje normalnie jak zawsze pozatym nic innego się nie dzieje więc póki co nadal czekam
MamaMalina30
A Wy jak się czujecie dziewczynyA ja od 2 w nocy dzisiaj jestem nie do życia 38+1 miałam się nie żalić ale może ulży kapkę, miałam takie twrdnienia brzusia ze szok, tak jeszcze nie było, bol przy przekręcaniu sie w łóżku chodzi o krocze, do łazienki co 20 min, a od rana to już chyba z niewyspania takie osłabienie ze brak chęci na cokolwiek szczerze bym już chciała moja malutka mieć tutaj. Ale ruchy czuje normalnie jak zawsze pozatym nic innego się nie dzieje więc póki co nadal czekam
Paulina 1980
Ja też mam bol krocza najgorzej w nocy . Ciężko już wybrać jakąś pozycję. Wiercę się z jednego na drugi bok....A Wy jak się czujecie dziewczyny
Prawie cały dzień leżę nie mam siły już....
Jutro mam ostatnia wizytę u lekarza I zobaczymy czy już do szpitala....aby nie wolę być w domu....
Termin na sobotę
Ostatnia edycja:
Tez nie potrafię się już ułożyć .. mały się wierci niesamowicie tak ze ciagle mi niewygodnie. Mogłoby się już zacząć …Ja też mam bol krocza najgorzej w nocy . Ciężko już wybrać jakąś pozycję. Wiercę się z jednego na drugi bok....
Prawie cały dzień leżę nie mam siły już....
Jutro mam ostatnia wizytę u lekarza I zobaczymy czy już do szpitala....aby nie wolę być w domu....
Termin na sobotę
Nie wiem jak u Was ale u mnie za oknem „bajeczna” jesienna aura
reklama
Paulina 1980
Ale co leżysz dużo czy jesteś aktywna ?Tez nie potrafię się już ułożyć .. mały się wierci niesamowicie tak ze ciagle mi niewygodnie. Mogłoby się już zacząć …
Nie wiem jak u Was ale u mnie za oknem „bajeczna” jesienna aura
U mnie też jest aktywny maly