reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrześniowe mamy 2021

reklama
Tzn? Lekarz powiedział że na dniach powinnam czuć.. kiedy zacząć się martwić brakiem ruchów? Jestem po jednym poronieniu i bardzo panikuje.
A w którym jestes tygodniu ? Mi siesie dopiero ruchy zaczynaja sa dni ze czesto czuje a czasami nic ja jestem w 17 tygodniu i tez sie martwie miejmy nadzieje ze nie ma czym

Hahahaha 😂

Załączniki

• IMG_2133.jpg
    IMG_2133.jpg
    88,8 KB · Wyświetleń: 80
Heej ja również się witam, my mamy termin na 23 września 😁
To moja pierwsza ciąża i się zastanawiam kiedy poczuje jakieś ruchy dziecka ❤️
A mam pytanie do Was od razu bo od dwóch dni pojawiła mi się lekko żółta wydzielina z pochwy, wodnista i bezwonna i nie wiem czy to coś niepokojącego, miałyście tak?

Cześć! Termin na 21 września 💜
Moja pierwsza ciąża, ruchów jeszcze nie czuję (17 tydzień), też bym już chciała :)
Heej ja również się witam, my mamy termin na 23 września 😁
To moja pierwsza ciąża i się zastanawiam kiedy poczuje jakieś ruchy dziecka ❤️
A mam pytanie do Was od razu bo od dwóch dni pojawiła mi się lekko żółta wydzielina z pochwy, wodnista i bezwonna i nie wiem czy to coś niepokojącego, miałyście tak?
Nie, raczej bez koloru, bezwonnie, może skonsultuj na wszelki z gin?

Hej, czy ktoras z Was uzywa kosmetyków dla kobiet w ciązy Momme? Balsam na rozstepy, i do biustu. Mam mustela ale wzielam wersje zapachowa i zapach mi przeszkadza 😑

reklama
Miałam dziś wizytę u lekarza. Na usg super było widać jak właśnie ssie kciuka i okazało się, że będzie chłopczyk 😁 Jak wasze bejbik, znacie już płeć?

Hej, czy ktoras z Was uzywa kosmetyków dla kobiet w ciązy Momme? Balsam na rozstepy, i do biustu. Mam mustela ale wzielam wersje zapachowa i zapach mi przeszkadza 😑
Nie używałam, ja kupiłam sobie na początku ciąży w rossmanie krem z lirene, całkiem ładny zapach. Teraz czasami go używam ale więcej brzuch smaruje olejkiem ze słodkich migdałów

Do góry