reklama
Elodia
Fanka BB :)
Nie no, 2 pewnych aspektach życia dogodzi, ale to tylko mąż ma w tym udział [emoji23][emoji23]No nie dogodzi się nam [emoji85][emoji23]
G
gość 202851
Gość
Ja mam ustawioną na profilowym cyfrę z karty ciążyJa też nie planowałam i OM 4.12. Lekarz twierdzi, że z USG mu wychodzi, że ciąża tydzień młodsza i owulacja musiała się przesunąć i zaszlam ok 24.12. Oczywiście piłam w sylwestra i to sporo, bo nic nie podejrzewałam. Okres miałam mieć 01.12, a test zrobiłam dopiero 5.01, bo nawet nie dopuszczałam myśli o ciąży. Później już oczywiście zero alko więc myślę, że nie miało to negatywnego wpływu.
A na kiedy masz termin, bo ja wg OM wychodzi 11.09, ale że późniejsza owulacja i ciąża młodsza to powiedział na 17.09. A dzisiaj nawet nie zapytałam, bo dopiero w domu sprawdziłam, że 10+6, które mi wyszło z USG to mniej niż tydzień opóźnienia. Wg OM miałabym 11+1
Chciałam sobie ustawić cyfrę w profilowany, a dalej nie wiem jaką
Mi też 4 różnych lekarzy powiedziało, że na wczesnym etapie tylko oglądają obraz, że bije, bo najnowsze zalecenia są, żeby nie słychać. Oczywiście jak ktoś słucha to nie jest powiedziane, że od razu zaszkodzi, ale było kilka badań i profilaktycznie wolą nie słychać. Widziałam, że plasuje.
Mama0303
No ja jak karnie to też nie pije, jak ja to mówię szkoda się babraćJa karmiąc nie piłam w ogóle, ale poczytaj na hafija.pl ona tam opisuje dokładnie, nie trzeba odciągać i wylewać, tylko odczekać odpowiednią ilość czasu:-) Link do: Karmienie piersią i alkohol
ALE jak mi ktoś mówi że odciąga to myślę jak to jest bo ja z pewnością bym wylewała ileś godzin więc dla mnie szkoda,strata, co innego jak się karmi już mało np 2,-3 razy na dobę to łatwiejsze mydle do ogarnięcia
pasazerka12
Laski jakaś zakołowana jestem. Nie mam żadnych objawów . Cycki przestały być nabrzmiałe . Mdłości zero. No czuje się jakbym w ciąży nie była i zaczynam się martwić kur**
Będzie_dobrze
Z USG wszystko w porządku wynik pappa z opisem za tydzień.
Dzisiaj pięknie położył się bokiem i od razu widziałam nosek
Dzisiaj pięknie położył się bokiem i od razu widziałam nosek
Marcelina007
Ja też podobno podkręca laktacjęJa przy KP piłam tylko Karmi
reklama
G
gość 202851
Gość
Który tydzień? Ja w trakcie 9 straciłam WSZYSTKIE objawy. Na wizycie u lekarza byłam w 10+2 i on pyta "co tam?" - to mówię że ostatnio trochę stresowo bo w zeszłym tygodniu odeszły wszystkie objawy. I lekarz wziął swoje magiczne kółeczko do określania daty porodu, spojrzał i powiedział, że na tym etapie ciąży może tak być już się zaczęło po prostu u mnie normować i coraz bliżej do II trymestruLaski jakaś zakołowana jestem. Nie mam żadnych objawów . Cycki przestały być nabrzmiałe . Mdłości zero. No czuje się jakbym w ciąży nie była i zaczynam się martwić kur**
Potem było badanie a tam zdrowa dzidzia