reklama
Promyczek91
Fanka BB :)
Powodzenia!!Jadę na prenatalne trzymajcie kciuki
Wiem, ze jeszcze wcześnie, ale... Czy któraś z Was może myśli o zakupie produktów od mamy ginekolog? Np wyprawkę, koszule ciążowa czy poporodowa? Ktoś może oprócz segregatorów kupował coś u niej i poleca? zatsnawiam się, czy warto ściągać to z Polski
Mam koszule porodowa (której ostatecznie nie zdążyłam założyć do porodu, ale przydała się potem do karmienia i mam tez ciuszki dla dzieci-są bardzo dobrej jakości. Ogólnie polecam.
Promyczek91
Miłego weekendu!Dziewczyny ja klasycznie na weekend się żegnam życzę Wam pięknego weekendu w słoneczku i pełnego odpoczynku, pysznego jedzenia i mało stresów!!!!!!! do napisania
PaulinaMalina91
Witam
Czy jest to normalne,ze delikatnie kłuje mnie dzisiaj w podbrzuszu?
ByleDoWrześnia
Siedzenie w domu to na prawdę katorgaHej dziewczyny wróciłam dzisija do prwcy po niemalze 3 tygodniach l4. na ogól nie pracuje w soboty ale było coś exdtra do zrobienia.
Czuje ze zyje. Jednak siedzenie w domu to absolutnie nie dla mnie. Mentalnie również
Jak przejeżdżam obok mojej pracy, to mam chęć tam wbiec i zobaczyc co tam słychać i wyjść dopiero po 8h
Mango94
Tak, jak nie ma skurczy i plamień to to "normalne" Ostatnio wiele z nas tutaj wspomina o tępym bólu na dole cóż nasze bąble wciąż rosną, więc i macica się rozrastaWitam
m.am
Trzymamy mocno [emoji846] czekamy na dobre wieściJadę na prenatalne [emoji4] trzymajcie kciuki [emoji6]
ByleDoWrześnia
Rozrastamy się, to i efekty czućWitam
reklama
maghegg
Ano. Właśnie.Siedzenie w domu to na prawdę katorga
Jak przejeżdżam obok mojej pracy, to mam chęć tam wbiec i zobaczyc co tam słychać i wyjść dopiero po 8h
Na szczęście nikt w pracy nic nie zauważył... Jeszcze. Ja tam widzę
Dziś 9 + 5.