reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrześniowe mamy 2021

reklama
No to mloda wg tego powinna mieć 176+170-13/2=ok 166,5... A juz ma 170...moze z tym liczeniem jest jak z chińskim kalendarzem planowania płci :-) wg niego moja córka miała być chłopakiem, ciekawe, czy teraz wg kalendarza znowu chłopak okaże się córką [emoji23]
a przeliczałaś sobie wiek na lata chińskie? 😂 ja myślałam, ze z corka tez mi się nie sprawdziło, ale jak przeliczyłam wiek to o dziwo tak. Bo u nich miesiąc ma 28 dni, czy jakoś tak😅

A pamiętasz takie cheapsy raffels (czy jakoś tak) z początku lat 90. o smaku kurczaka? Jak ja bym je zjadła!! Karbowane takie były. No petarda, totalnie je chce teraz!

Coś kojarzę [emoji7] kiedyś to były smaki, zwykła princessa miała smaki arachidowy, waniliowy i inne rzadko wtedy spotykane, nigdy tego smaku nie zapomnę. Teraz to za przeproszwniem [emoji90][emoji90][emoji90][emoji90] a nie wafelki. Chyba jeszcze biedronkowe estelle tezymają jakiś poziom smakowy.

Coś kojarzę [emoji7] kiedyś to były smaki, zwykła princessa miała smaki arachidowy, waniliowy i inne rzadko wtedy spotykane, nigdy tego smaku nie zapomnę. Teraz to za przeproszwniem [emoji90][emoji90][emoji90][emoji90] a nie wafelki. Chyba jeszcze biedronkowe estelle tezymają jakiś poziom smakowy.
princessa arachidowa ❤ o jaaaaale mi przypomniałaś...mój ulubiony smak😋

reklama
Mi smakują grześki ale tylko klasyczne 🤔

Do góry