reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrześniowe mamy 2021

Dziewczyny ja jutro mam wizytę na NFZ ale żadnych wieści raczej Wam nie przyniosę bo wywiad będzie trwał 5 min , i bedzie oczywiście bez USG [emoji85] więc w sumie jak nie wizyta [emoji23]może chociaż jakieś skierowanie dostanę[emoji16]

reklama
to prawda tez bym miała wkretke a tak prawdę mówiąc zaszliśmy po pół roku od odstawienia tabletek... moze nie bedzie tak złe :) szczerze? Wole wiedzieć o takich rzeczach niż żyć w niewiedzy. TSH przed zajściem miałam w porządku wiec nie podejmowałam tematu
Też wolę wiedzieć, tutaj to akurat totalny przypadek, ale i tak byłam pod opieką ze względu na złe tsh i ft3i4 także nie było to zaniedbane :)

Mam jakąś chora fazę na kolor różowy :D Mówię do meza, ze fajnie by wyglądały pastelowe rozowe zasłony w salonie, a on do mnie, że w tym domu nie będzie żadnej różowej tkaniny, aż się oplulam że śmiechu jak to powiedział. Nie będzie? ZAPEWNIAM ŻE BĘDZIE :D a jak będzie stawiał duży opór to w nagrodę będzie jeździł poniższym sprzętem :D

Załączniki

• Screenshot_20210216_180012_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20210216_180012_com.android.chrome.jpg
    166,9 KB · Wyświetleń: 54
Zobaczymy we wtorek mam nadzieje ze nie bedzie złe. Czy Hashimoto bardzo Wam utrudnia sytuacje? Ja ogólnie czuje sie super :/ ech jeszcze mi tego trzeba 😂
Spokojnie, da się z tym żyć ja już żyje kilka lat🙂 ważne żeby przyjmować regularnie hormony, diety szczególnie nie pilnuje chociaż trudniej się chudnie i łatwiej tyje 😉 zaszłam w ciąże w pierwszym cyklu starań, na razie wszystko jest ok 😊

Podziw dla was że w takiej sytuacji zdecydowaliście się na ciążę 👍
Ojjj tak. Bardzo długo myśleliśmy. Zaczynalam mieć do siebie żal, że minelo 6 lat a ja wciąż nie znalazlam dobrego momentu. Stwierdziłam, ze zycie i tak musi się jakoś ułożyć i co ma byc to będzie. Nie liczylam, ze uda sie za pierwszym razem . A jednak, tratuje to jak cud i widać to bylo nam dane🌷. Plamiąc we wiligile mówiłam, że na pewno nic i że poczekamy kolejne pół roku bo strach wziął górę. A tu taki bonus 🤪

reklama
Do góry