reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrześniowe mamy 2021

reklama
Ja w tym tygodniu zaliczyłam już paprykowe, cebulowe i keczupowe maczugi 😂
ja tez mam od początku ciąży manie ale na frytki i pieczone ziemniaki 😍 raz jak byliśmy w maku z mężem, to się ze mnie śmiał, że jestem tania w utrzymaniu, bo sobie wzięłam tylko kupon 2x frytki za 8zł 😂 i jadłam jak jakiś rarytas 😀

Uu - pieczarkowa sałatka? Napisała byś coś więcej? Teraz to raczej oczami zjadam, ale coś czuję że na przyszłość bym się skusiła 😍
A proszę proszę 😊u mnie sprawdzona, przepis ukradziony z baru mlecznego😂
Ugotowane w wodzie z balsamiko albo lyzeczkaw z zwykłego octu pieczarki kroję, do tego ugotowaną fasolka szparagowa, 3 jajka, pół papryki w kostkę i majonez i można zajadać. Na plus że robi się ja 20 minut 😂

A ja spałam, teraz sie czuje jak z tyłka wyciągnięta 🥴
Czekam na córkę najmlodsza, bo dziś dzien u babci, ale nie wiem..chyba zapomniala gdzie mieszka 😆
Dzis jestem slabsza troche, ale to chyba przez bieganie ranne po klinikach 😅bosz....jak mozna pomylic kliniki 🤐
A babka do mnie, "no rak, ale Pani ma dopiero na 5 marca prenatalne, to jeszcze troszke.." 🤣🤣🤣

Dziś mnie łupie w krzyżu 🤔 też tak macie?
Ja mam tak od rana 😔
Hahahaa wlansie to mnie powstryzmuje przed robieniem placków ziemniaczanych [emoji23][emoji23][emoji1787][emoji1787]

Chodzą za mną dzisiaj chipsy, oj chodzą.... Kusi mnie pacuzszka solonych.
Ja też mam fazę dzisiaj na solone... Nigdy nie smakowały tak dobrze jak dzisiaj 💞
Miałam jedno bo poszłam sobie prywatnie i będę juz tam chodzić. Wczoraj byłam na nfz ale też ostatni raz, bo tak jak Ty chciałam na badania skierowanie to dostałam tylko na: morfologie, toxo igm i igg i tsh. A prywatny mi zlecił tego z 7 pozycji. Więc resztę dopłace. Bo w nfz maja czas z tymi badaniami, tam na hiv its później chyba dawaja. ;)
Ja miałam wszystko na pierwszej wizycie zlecone. HIV, kiła, cytomegalia, morfologia, mocz, glukoza, tsh

Dziewczyny, właśnie sobie podliczyłam ile wyszły mnie wszystkie prywatne badania i się wkur...lam. Zadzwoniłam do przychodni, o skierowanie na podstawowe badania w ciąży NA NFZ, i o 17.30 mam teleporade, ciekawe czy mi wypisze na to co chce. 🤔🤣😡

reklama
Do góry