reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrześniowe mamy 2021

reklama
Ja bardzo nie lubię jak ktoś mi robi zdjęcia więc raczej się nie zdecyduje ;) na pamiątkę parę zdjęć zrobi mi mąż ale taka sesja z fotografem to nie dla mnie ;) chociaż bardzo mi się podobają zdjęcia z takich sesji 😁
Ja zobaczę jak będę wyglądać 🤣🤣🤣jak nie korzystnie i źle się będę czuła ze sobą to nie zdecyduje się

dziewczyny ja sie jeszcze zastanawiam bo moja gin kazała mi sie umowic na prenatalne miedzy 11 a 14 tygodniem.Wyliczyła że u mnie wypada to miedzy 21lutym a 15 marca.Umówiłam się na 10.03 przez znany lekarz.Chyba bedzie dobrze jak myslicie?

dziewczyny ja sie jeszcze zastanawiam bo moja gin kazała mi sie umowic na prenatalne miedzy 11 a 14 tygodniem.Wyliczyła że u mnie wypada to miedzy 21lutym a 15 marca.Umówiłam się na 10.03 przez znany lekarz.Chyba bedzie dobrze jak myslicie?
Myślę, że będzie ok. Ja też mam w 13 tyg prenatalne. Dokładnie 13+1[emoji846]

Weszła moda na „sesje zdjęciowe ciążowe” któraś myślała na tym ?
Wszystko zależy jak będę się czuła i wyglądała... Niektóre zdjęcia jak się ogląda są piękne 🥰 ale niektóre okropne, jak będę wyglądać źle to absolutnie nie będzie żadnej sesji 😁 zresztą osobiście chyba wolę zrobić potem noworodkową niż ciążową 😁 ale kto wie, może zmienię zdanie 😁

Dziewczyny ja mam dzis jakis kryzys... gdzies od dwóch tygodni nie mam siły, ciągle mi niedobrze, w domu bajzel a mi się nie chce sprzątać ( a zawsze mialam na blysk) 😪 mam niemoc całkowitą, nie ogarniam tego... wiem, ze to minie, ale dzis normalnie wyć mi się chce 😭 i jeszcze ciągle się martwię,czy wszystko będzie dobrze, a USG mam dopiero za 2 tygodnie... przepraszam za moje żale, ale Wy mnie zrozumiecie 😥
Ja też jestem jakaś do niczego więc nie martw się :) prenatalnych tez sie boje.. musimy wierzyć że będzie dobrze ♥️

reklama
Do góry