reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrześniowe mamy 2021

Dołączam do wrześniowych mam🤗😙😙😙i przy okazji mam pytanko w wymazie z szyjki macicy wyszly mi bakterie e coli 😔 lekarz stwierdził dzisiaj że on by do tego nie leczył bo ogólnie mam tendencję do bakterii i wpadniemy w sidła że jedna się wyleczy druga zacznie dał mi jednak amoksycylinę ale tylko dlatego że go o to Poprosiłam co byście zrobiły na moim miejscu????

reklama
Ja też 10 marca [emoji4] wg OM 12+5 a wg USG 13+3

A w jakim labo robisz? Ja dostałam info ze mogę zrobić gdziekolwiek i przyjechać na usg właśnie z wynikiem. Zastanawiałam się na diagnostyką bo prawie wszystkie badania tam robię ale zastanawia mnie różnica ceny. Wszędzie ok 200 zł za pappe a tu niecałe 90 i myślę czemu taka różnica

Mi lekarz dzisiaj powiedział że najlepiej umówić się tydzień później niż prenetalne i na spokojnie omówić

Ja od razu przy umawianiu dostałam informację że bez osób towarzyszących [emoji17]

Ja mam zalecone na razie witamy bez dha ale z jodem a od II trym mam już dołożyć dha

Zrobiłam w synevo bo miałam teraz najbliżej, w poprzedniej ciąży robiłam w diagnostyce. Dzisiaj zapłaciłam niecałe 200 zł, ale w tym była jeszcze morfologia, mocz i tsh.

Jeryyy mój też nie.. Jak się zczadzi to można tylko uciekać 😂😂😂😂 często jest tak że idzie w pracy i mówi do mnie że puścił cichacza i mam uciekać i sam ucieka z tego miejsca 😂😂😂😂
A to akurat mi by to przeszkadzało więc ja z narzeczonym przy sobie takich rzeczy nie robimy choć 6 lat razem jesteśmy. Myślę że mu też by to przeszkadzało więc akurat dobrze się dobraliśmy ;)

Dostałam od lekrza z nfz receptę na Nystatyna vp? Brała któras? Jest to dopochwowy antybiotyk. I przeraża mnie nazwa antybiotyk no ale przepisał lekarz ..

A mi to nie przeszkadza.. Ja sram nawet przy mężu [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Nie no, pryz mężu. To nie, ale tematy u nas dość swobodne. Co do samej [emoji90], to. Wpracy najbardziejnmnie to krępowało, bo mamy dwie kabiny obok siebie i zawsze stree, że do drugiej kabiny ktoś wlezie [emoji90][emoji85][emoji85] apbo jak u kogos w gosciach jestem, to to samo. Za Chiny ludowe nie zrobię [emoji90][emoji90][emoji90], dopuero jak do domu wrocimy.

reklama
Do góry