reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrześniowe mamy 2021

reklama
Co macie dziewczyny na obiad dzisiaj? Planowalam te wege gołąbki zrobić, ale w ostatniej chwili zachciało mi się gniecionych pyrek z mizerią i sadzonym jajem. Także pyry już się gotują.
Ja jem wczorajsze wege golabki 😂😂 i masę innych rzeczy jak miseczka z dmuchaną przenicą durum z truskawkami z rossmana 😂 i czekolada i kinder pingui 😂

Hej :-)

Ja mam drugą wizytę, też na 10.02 :-) powinno już byc serducho i wyrazny bobas, będę miala wtedy 7+4. Pierwszą wizytę mialam teraz w środę, ale to bylo 5+4 i widać bylo tylko pecheryzk i ledwo widocznego kropka :-)
No wlasnie, z racji ze bylam pierwszy raz tak wczesnie na usg (5+5) to powiedzcie mi co oznacza taka jakby bańka w pecherzyku? Dokladnie widzialam pecherzyk i w srodku taka bańka okrągła... u was to jakos inaczej wyglada...

reklama
Do góry