G
gość 202851
Gość
Mam to samoJa też jestem za zamkniętym, bo szczerze mówiąc teraz trochę się ograniczam z pisaniem, żeby czasem ktoś mnie nie rozpoznał
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam to samoJa też jestem za zamkniętym, bo szczerze mówiąc teraz trochę się ograniczam z pisaniem, żeby czasem ktoś mnie nie rozpoznał
Ja mam ciągle też właśnie taki białawy śluz ale ja biorę luteinę i wydaje mi się że to też od tego...Dziewczyny a jak u Was ze śluzem? Ja mam dość dużo i raczej biały, trochę przezroczysty, ale przed chwila byłam w toalecie i było go dość dużo, cześć biała jak zwykle a trochę takiego jakby żółtego czy jaśniutkiej kawy z mlekiem. Nie wiem sama. Brzuch mnie dziś cmi mocniej niz zwykle i już się denerwuje :/
Może tylko maly krwiaczek, bądź dobrej myśli. Aktory masz teraz tydizen?Dziewczyny niestety dołączam do grona plamiących. Jutro mam pierwsza wizytę, już konsultowałam się z panią dr i staram się nie panikować. Ćmiący ból podbrzusza i pojedyncze plamki krwi (chyba) w śluzie na papierze. Mam nadzieje ze to nic groźnego .
Super aby do przodu terazDziewczyny, ja już po, słyszałam bicie serduszka, piękne emocje. Póki co wszystko ok dziękuję za wsparcie!
Najlepsze wieściDziewczyny, ja już po, słyszałam bicie serduszka, piękne emocje. Póki co wszystko ok dziękuję za wsparcie!
Ten białawy mnie nie martwi tylko ten żółtawy :/Ja mam ciągle też właśnie taki białawy śluz ale ja biorę luteinę i wydaje mi się że to też od tego...
Oby to nie było nic poważnego [emoji8]odpoczywaj jak najwięcej . Łącze się z Tobą w stresie związanym z plamieniemDziewczyny niestety dołączam do grona plamiących. Jutro mam pierwsza wizytę, już konsultowałam się z panią dr i staram się nie panikować. Ćmiący ból podbrzusza i pojedyncze plamki krwi (chyba) w śluzie na papierze. Mam nadzieje ze to nic groźnego .
jutro 8+1 czyli zaczynam 9. Na szczęście nie jest to żywa krew, brzuch trochę ćmi. Ilość tez śladowa ale mimoMoże tylko maly krwiaczek, bądź dobrej myśli. Aktory masz teraz tydizen?
Ja mam bialy, ale podobno jak lekko zoltawy jest to nie jest nic niepokojącegoDziewczyny a jak u Was ze śluzem? Ja mam dość dużo i raczej biały, trochę przezroczysty, ale przed chwila byłam w toalecie i było go dość dużo, cześć biała jak zwykle a trochę takiego jakby żółtego czy jaśniutkiej kawy z mlekiem. Nie wiem sama. Brzuch mnie dziś cmi mocniej niz zwykle i już się denerwuje :/
Oooh, to jak ja jutro w takim razie też liczę już na ❤ w sumie, w czwartek jak bylam to nie było widać jeszcze, ale lekarz mówi, że we wtorek już na pewno będzie. Ciekawe, jakie będą emocje przy drugim ❤6+5 Dziękuję