reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrześniowe mamy 2021

reklama
Dziewczyny a jak u Was ze śluzem? Ja mam dość dużo i raczej biały, trochę przezroczysty, ale przed chwila byłam w toalecie i było go dość dużo, cześć biała jak zwykle a trochę takiego jakby żółtego czy jaśniutkiej kawy z mlekiem. Nie wiem sama. Brzuch mnie dziś cmi mocniej niz zwykle i już się denerwuje :/
Bierzesz luteinę?

Dziewczyny niestety dołączam do grona plamiących. Jutro mam pierwsza wizytę, już konsultowałam się z panią dr i staram się nie panikować. Ćmiący ból podbrzusza i pojedyncze plamki krwi (chyba) w śluzie na papierze. Mam nadzieje ze to nic groźnego :(.
Dziewczyny te wasze plamienia mnie przerażają ale damy radę z tego co słyszę to większość teraz je ma nawet mój gin mówił i nie oznaczają nic złego 😍😆

Ja już to dziś napisałam, ale jeszcze raz powtórzę. Bardzo się cieszę , że trafiłam na taka fajna grupę i dzieki Wam za wsparcie w tym trudnym dla mnie dniu [emoji7]
W końcu kto najbardziej zrozumie kobietę w ciąży jak nie druga kobieta w ciąży [emoji23] [emoji23]
Co do nieprzychylnych komentarzy , trzeba je mieć głęboko w poważaniu. Czekam z niecierpliwością aż nasz wątek zostanie zamknięty
Nie pozdrawiam czytających to anonimowych wrednych , niedopieszczonych bab, które tylko patrzą komu tu nóż w plecy wsadzić [emoji846]

Co do tej grupy to te wrzesniowki serio jakies plamiace. [emoji87] ja tez i nie wiedzialam. Odebralam tablrtki to progesteron mam brac dopochwowo. W ciazy z synkiem nie mialam takich problemow eh. Jednak te bole brzucha dobrze kowily ze cos nie tak. Bo w 1 mialam naprawde delikatne i to tylko tydzien po tescie a teraz dalej sie ciagnie.
Jezu jak ja wytrzymam miesiac do wizyty. [emoji27]
A jesli chodzi o watek prywatmyny to na koniec tyg napisze o zrobienie go z lista. Wiec jeszcze jak ktoras nie zapisala sie a by chciala zostac na dluzej to prosze do mnie pisac z danymi(imie termin itp). [emoji3]

reklama
Do góry