E
Ewka34
Gość
A gdzie? Tu na forum?Ja chyba też to gdzieś widziałam i mega przykro takie rzeczy czytać. Czekam też na prywatny wątek.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A gdzie? Tu na forum?Ja chyba też to gdzieś widziałam i mega przykro takie rzeczy czytać. Czekam też na prywatny wątek.
Też tak mam.. Jakby czop śluzowy sie tworzył już..Dziewczyny a jak u Was ze śluzem? Ja mam dość dużo i raczej biały, trochę przezroczysty, ale przed chwila byłam w toalecie i było go dość dużo, cześć biała jak zwykle a trochę takiego jakby żółtego czy jaśniutkiej kawy z mlekiem. Nie wiem sama. Brzuch mnie dziś cmi mocniej już zwykle i już się denerwuje :/
Oj nie zazdroszczę mam nadzieję że teraz nie będziesz mieć takich niespodzianekJa wtedy gorączkę mialam na granicy przezywalnosci prawie, po ponad 40 stopni, a że bylo to w malej miescinie gdzie jedynie wieczorynka działała, to na szybko zastrzyk z pyralginy na zbicie temperatury i już o wlasnych siłach wracalam do domu. Ale cyce mialam twarde i pękate przez kilka dni jeszcze, a mleko się lało nawet jak młoda nie ssała [emoji1787]
Na forum ale w innym wątku tylko właśnie nie pamiętam w którym.A gdzie? Tu na forum?
Ja też musimy się trzymać wzięłam już duphaston, zaraz biorę luteinę i idę leżeć mam nadzieję że to tylko przez piątkową wizytę u ginekologaDziewczyny niestety dołączam do grona plamiących. Jutro mam pierwsza wizytę, już konsultowałam się z panią dr i staram się nie panikować. Ćmiący ból podbrzusza i pojedyncze plamki krwi (chyba) w śluzie na papierze. Mam nadzieje ze to nic groźnego .
Bo widzisz my potrafimy rozmawiać na luzie a uwierz niektórzy mają kij w dupie i nie potrafią być bezpośrednim.. Co za tym idzie obgadują za plecami bo chcą być lepsi a są zerem..Na forum ale w innym wątku tylko właśnie nie pamiętam w którym.
Najpierw plamiłam a teraz mam trochę śluzu takiego właśnie w kolorze kawy z mlekiem, jak szybko wstałam z łóżka to tak mnie zakłuło w brzuchu ze aż musiałam siąść spowrotemDziewczyny a jak u Was ze śluzem? Ja mam dość dużo i raczej biały, trochę przezroczysty, ale przed chwila byłam w toalecie i było go dość dużo, cześć biała jak zwykle a trochę takiego jakby żółtego czy jaśniutkiej kawy z mlekiem. Nie wiem sama. Brzuch mnie dziś cmi mocniej niz zwykle i już się denerwuje :/
Cudowne wiesciDziewczyny, ja już po, słyszałam bicie serduszka, piękne emocje. Póki co wszystko ok dziękuję za wsparcie!
A ktory teraz tydzien ? Super gratuluje [emoji178]Dziewczyny, ja już po, słyszałam bicie serduszka, piękne emocje. Póki co wszystko ok [emoji7] dziękuję za wsparcie!