Hej hej. Czy zechciałybyście przenieść się na grupę na fb? Albo może nie tyle co przenieść, a narazie tam się dodać?
Dla mnie tutaj jest ok.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej hej. Czy zechciałybyście przenieść się na grupę na fb? Albo może nie tyle co przenieść, a narazie tam się dodać?
Jasne, będziemy tutaj i pisać jak dotychczas. Chodzi o to, że tam niekiedy są też fajne tematy do przeczytania, a tam pisać nie musisz, jedynie jak będziesz miała ochotę to możesz poobserwowaćDla mnie tutaj jest ok.
Dla mnie tutaj jest ok.
Ja mam 4.99 - 10.29 - 6.5 także podobnie. Ja się ciesze, ze jutro ide i dostanę insuline. Niema dramatu i u mnie i u Ciebie , no ale wiadomo im ciąża starsza tym wyniki będą gorsze. Głowa do góry. Damy radę
Napisz do mnie na messie jeśli to nie problem. Wyślę Ci na priv tutaj moje dane
Ja nie, bo mi się wyświetlają proponowane grupy w których są moi znajomi więc i im się może moja wyświetlać a jednak wolała bym żeby pierwsze się dowiedziała rodzina a nie cały fbHej hej. Czy zechciałybyście przenieść się na grupę na fb? Albo może nie tyle co przenieść, a narazie tam się dodać?
Ja jestem w tej grupie wrzesniowych [emoji6]Hej hej. Czy zechciałybyście przenieść się na grupę na fb? Albo może nie tyle co przenieść, a narazie tam się dodać?
Ok chyba zeobiłamDziewczęta powiedzcie mi co zrobić żeby mi powiadomienia nie przychodziły na maila bo mam skrzynkę zawaloną