reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrześniowe mamy 2021

U mnie wszystko zależy jak będę się czuć, ponieważ pracuje w hurtowni, chciałabym jak najdłużej ale czas pokaże. Kierownik już zapowiedział że jak któraś zajdzie w ciążę to od razu na zwolnienie ale zobaczymy [emoji846]
Do kiedy zamierzacie pracowac??
Ja i tak juz rok siedzialam i posiedze kolejne 2 lata ale do pracy mi sie nie spieszy [emoji16]mam wystarczajaco duzo rzeczy w domu i to w ciazy [emoji1768]. A myslalam by wrocic w sierpniu do pracy jesli maly do zlobka sie dostanie ale sprawa sie sama rozwiazala [emoji23].

Pojadlam wiec mozna isc spac. Dobrej nocy Wam[emoji8]

reklama
Dzień dobry wszystkim 😊
U mnie burza hormonów.. Rzucam się na męża jak pies na kiełbasę, zaczynam sobie w głowie różne rzeczy wymyślać i dopowiadać, przez co wariuję i płacze jak kot 😂 Mam wrażenie, że sobie kochanke znalazł! 😂😂😂
O masakra... Dzisiaj trochę lepiej się czuje, ale 12h w pracy znowu mnie wykończy...

Ja słyszalam że hormony szaleją, że huśtawka nastrojów itp. A ja jestem właśnie jakoś dziwnie spokojna jak nigdy, nic mnie nie rusza, nie denerwuje [emoji846] czy to normalne? [emoji33] Jedynie to chodzę spać z kurami i tyle [emoji16]
Dzień dobry wszystkim [emoji4]
U mnie burza hormonów.. Rzucam się na męża jak pies na kiełbasę, zaczynam sobie w głowie różne rzeczy wymyślać i dopowiadać, przez co wariuję i płacze jak kot [emoji23] Mam wrażenie, że sobie kochanke znalazł! [emoji23][emoji23][emoji23]
O masakra... Dzisiaj trochę lepiej się czuje, ale 12h w pracy znowu mnie wykończy...

Dziewczyny 😊 jestem w pierwszej ciąży (wczoraj robiłam betę i wyniosła 152- 4 tydzien--początek 5) w piątek powtarzam badanie. Do lekarza idę w sobotę. Ogólnie czuje się dobrze, mam podwyższoną temperaturę i może nie tyle, że mam mdłości, ale jednak jakbym miała przygnieciony żołądek 😛 moje pytanie jednak jest inne. Stojąc czuje się dobrze, leżąc również. Natomiast kiedy siedzę czuje taki ucisk? Może napięcie w podbrzuszu? Nie jest to ból, ale jednak taki dyskomfort. Pojawiły się też zaparcia i wzdęcia. Czy to normalne?

Dziewczyny 😊 jestem w pierwszej ciąży (wczoraj robiłam betę i wyniosła 152- 4 tydzien--początek 5) w piątek powtarzam badanie. Do lekarza idę w sobotę. Ogólnie czuje się dobrze, mam podwyższoną temperaturę i może nie tyle, że mam mdłości, ale jednak jakbym miała przygnieciony żołądek 😛 moje pytanie jednak jest inne. Stojąc czuje się dobrze, leżąc również. Natomiast kiedy siedzę czuje taki ucisk? Może napięcie w podbrzuszu? Nie jest to ból, ale jednak taki dyskomfort. Pojawiły się też zaparcia i wzdęcia. Czy to normalne?
tez mam wzdęcia,zaparcia do tego „gazy”
Ciąża wcale nie jest taka różowa jak myślałam :D
Mi pomagają suszone śliwki :)

reklama
Do góry